Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Senioren toertocht Veenendaal Veenendaal

Tijdens de senioren toertocht op zaterdag 14 mei kunnen deelnemers een deel van de route over de Heuvelrug fietsen. De toertocht is voor iedereen met of zonder een elektrische fiets en sluit aan op het seniorenproject ‘Doortrappen’ waarbij Sportservice Veenendaal in samenwerking met de gemeente Veenendaal senioren zo lang mogelijk fit en veilig op de fiets wil houden.

De Uniek Sporten Toertocht is een toertocht voor mensen die gebruik maken van een handbike, duofiets of een andere aangepaste fiets. De toertocht is een mooie rit door de omgeving van Veenendaal en gaat deels over het parcours van de wielerronde voor de profs. Er zijn 2 verschillende routes beschikbaar en deelname aan deze toertocht is gratis. Voor deze activiteit gelden randvoorwaarden, deze zijn te vinden op de website: Uniek Sporten Toertocht - Sportservice Veenendaal

Tijdens de fietsinformatiedag krijgen 60-plussers belangrijke informatie die de kennis en vaardigheden qua fietsen vergroten. Deelnemers kunnen hierdoor prettiger, comfortabeler en veiliger blijven fietsen. We doen dit met onder andere een een verkeersquiz, fietsgymnastiek en we gaan in gesprek over uw ervaringen rondom het fietsen. Na de lunch volgt een fietsvaardigheidsparcours en een korte fietstocht door Veenendaal.

Prijzen

  • Gratis