Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Expositie Svetlana

EXPOSITIE SCHILDERIJEN VAN SVETLANA UIT OEKRAINE.
Haar naam is Svetlana en ze is een artiest uit Oekraïne. Ze heeft in Khmelnytsky gestudeerd en is van beroep afgestudeerd als kunstenaar en ontwerper van onder andere etalages en gebouwen. Ze woonde ook in Khmelnytsky, maar op 24 maart werd ze gedwongen haar woonplaats en geboorteland te verlaten en te verhuizen naar Nederland. Sindsdien woont ze hier in Nederland op verschillende plekken en werkt ze als kunstenaar aan haar schilderijen.
Ze probeert verschillende technieken toe te passen in haar werk, omdat ze graag nieuwe dingen leert. Ze schildert voornamelijk met olie en acryl. Voordat ze begint zoekt ze eerst naar een interessant onderwerp met een verhaal. Daarna denkt ze na over de compositie. In Khmelnytsky maakte ze portretten op bestelling en verkocht ze ook andere werken. Hiernaast heeft ze een voorkeur voor onderwerpen over de natuur en dieren. Ze probeert zichzelf altijd in haar werken te verplaatsen. Sommige van haar schilderijen roepen bij haar sterke emoties op. Als ze een afbeelding maakt en er over nadenkt heeft ze bijvoorbeeld gevoelens van verdriet. Ze probeert deze gevoelens dan in haar werk te uiten. Verder luistert ze graag vóór en tijdens het tekenen naar muziek, omdat dit haar motiveert en kalmeert. Ze houdt van haar beroep!
Ze wil haar werken heel graag verkopen aan mensen die ze leuk vinden en er door geïnspireerd zijn. Het maakt haar blij als ze de koper een beetje gelukkiger kan maken en als haar werk zo een nieuw thuis vindt.
Als u geïnteresseerd bent om haar werken te kopen, kunt u contact met haar opnemen via haar email adres: svitlanaplotnikova603@gmail.com "
Svetlana exposeert in museum Soest van 18 november 2022 tot en met 5 februari 2023.
Zie ook www.museumsoest.nl

Prijzen

  • € 5,00