Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Bang mannetje – jeugdmuziektheater

Contact

Adres:
Allemanswaard 13
3958 KA Amerongen
Plan je route

Een vrolijke, interactieve voorstelling gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Mathilde Stein en Mies van Hout. Bang Mannetje is voor alles bang. Bang om de straat op te gaan in zijn lievelingsbloemenbroek, bang om iets te zeggen als er iemand voordringt bij de bakker en bang voor spoken onder zijn bed. De toverboom kan hem veranderen in een dapper mannetje. Maar dan moet hij wel eerst de draak, de spin en de heks in het wilde woeste woud trotseren! Gaat het hem lukken om de toverboom te vinden?

In een intieme sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van Bang Mannetje. Herkenbaar voor iedereen, van klein tot groot, die weleens bang is...

Over Joes
Joes Boonen is theatermaakster, presentatrice, actrice en zangeres. Op dit moment is Joes te zien met haar solovoorstellingen  `Dikkie Dik en de taart` en `Ik zou wel een kindje lusten` in theaters in Nederland en België. Ook is ze te zien in de tv-serie van Dirk Scheele. Naast het spelen van kindervoorstellingen presenteert Joes concerten en evenementen en is ze bezig met het schrijven van haar eerste kinderboek.  

Prijzen

  • Kinderen€ 7,50
  • Leden€ 5,50