Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

WINTERMAGIX - Theater Lampegiet

Contact

Adres:
Theater Lampegiet
Kerkewijk 10
3901 EG Veenendaal
Plan je route

Een gratis buitenspektakel van Theater Lampegiet

Theater Lampegiet staat garant voor zeer diverse feestelijke voorstellingen in de decembermaand. Hier wordt dit jaar een geheel nieuw spektakel aan toegevoegd: WINTERMAGIX.

SNEEUW EN VUUR, CIRCUS EN MAGIE
Het magische winterfestijn is gratis toegankelijk en opent om 18:30 uur met een SnowGlobeCircus, waar je je kunt vergapen aan spannende acrobatiek, virtuoze jongleerkunsten én een trapeze-act met een heuse zweef-illusie. De kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen zelf aan de slag in de wintercircus workshops tot 20:00 uur. Verder is er onder meer een wensboom en van 21:30 tot middernacht is er Silent Ice Skate Disco. Om 19:00 uur en 21:00 uur is er een spectaculaire LED Light Act. En dan is er nog Symphony of Fire die met TESLA COILS muzikale vonken verzorgt.

WINTERMAGIX is een unieke ervaring die je altijd bij zal blijven!

Winkelstad Veenendaal
SONATE JHERONIMO rijdt met megagrote metalen hoorns door de binnenstad om bezoekers op ludieke wijze te attenderen op dit WINTERMAGIX spektakel dat plaatsvindt op het Lampegietplein naast de ijsbaan, aan het begin van de Hoofdstraat. Genoeg vertier rondom dit spektakel, dus!

Vrijdag 20 december | Kerkewijk 10 te Veenendaal | Van 18:30 uur tot 0:00 uur | Gratis toegang! 

Prijzen

  • Gratis