Zonheuvel Zomernachten #4

Contact

Adres:
Campus Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn
Plan je route

Op het groenste podium van Nederland, het Maarten Maartens openluchttheater op Landgoed Zonheuvel in de bossen van Doorn, vindt voor het derde jaar een serie spectaculaire en afwisselende openluchtconcerten plaats. Deze zomer ligt het accent op jong toptalent.

Maat Saxophone Quartet

Portugees jong topkwartet, met een basis in Amsterdam, speelt avontuurlijke moderne composities én oudere in een nieuw jasje!

Maat Saxophone Quartet is prijswinnaar van de meest prestigieuze klassieke muziekwedstrijd in Portugal ‘Prémio Jovens Músicos’ (2018) en bekroond met de titel van Nederlands Klassiek Talent (2020). Deze opkomende nieuwe kamermuziekgroep is een gevestigde naam aan het worden in Nederland en Portugal.

Prize-winners of the most prestigious classical music competition in Portugal “Prémio Jovens Músicos” (2018) and laureates of Dutch Classical Talent (2020). Maat already established itself as one of the upcoming new chamber music groups in the Netherlands and Portugal.

Dit event is onderdeel van het Duurzaamheidsfestival. Meer informatie en evenementen? Bezoek duurzaamheidsfestival.info!

Wanneer

  • vrijdag 2 september 202220.00 - 21.15 uur