Danscafé in Theater de Speeldoos Baarn

Op vrijdagmiddag 15 december a.s. is het weer tijd om te swingen en te zingen in het theatercafé van de Speeldoos. DJ Semmy draait tijdens het Danscafé weer de grootste hits van weleer en tovert de dansvloer om tot een swingend dansfestijn. DJ Semmy Prinsen, beter bekend als DJ Play it Again Sem, brengt zijn welbekende bakfiets met 78 toeren platen en dito muziek mee naar Baarn. Hij dompelt het publiek onder in de tijdperken van de jaren 30 tot 60 met legendarische artiesten zoals Louis Armstrong, Count Basie, Ella Fitzgerald, Fats Domino, Ray Charles, Pat Boone, Everly Brothers en nog veel meer. Op het programma staat een diverse mix aan muziekstijlen, van Big Band tot Lindy Hop, chachacha tot quicksteps maar vooral … ballroom!

Ballroom 
Deze middag staat in het teken van ballroom dansen; Fred Klinkenberg van Dansstudio Fred geeft met zijn danspartner een demo ballroom dansen. Mogelijk inspireert Fred iedereen tot een dansje in deze dansstijl, maar dat is uiteraard niet verplicht; andere dansstijlen zijn ook zeker toegestaan deze middag.

Het Danscafé is een muzikale reis terug in de tijd. Bij binnenkomst zet de nostalgische platenspeler meteen de sfeer. Om de middag compleet te maken, zorgt het theater voor een welkomstdrankje, nootjes op tafel en heerlijke bitterballen. Kortom, het belooft weer een gezellige en nostalgische middag vol dansplezier te worden! 

Het Danscafé is een coproductie van PIT Baarn en Theater de Speeldoos.

Wanneer

  • Vrijdag 15 december 2023 15.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • € 5,- inclusief consumptie