Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Danscafé in Theater de Speeldoos Baarn

Contact

Adres:
Theater de Speeldoos - Baarn
Rembrandtlaan 35
3741 TA Baarn
Plan je route

Het succesvolle Danspaleis van afgelopen maart smaakte naar meer. De keuze was dus niet moeilijk voor Pit Baarn en Theater de Speeldoos om hier een vervolg aan te geven. Zij hebben DJ Semmy bereid gevonden om op vrijdagmiddag 26 mei a.s. een vrolijk dansspektakel neer te zetten in het Baarnse theater. De tafels en stoelen in het theatercafé gaan aan de kant zodat iedereen zich lekker kan uitleven op de dansvloer.

Het Danscafé is een gezellige, nostalgische middag vol dansplezier waar de grootste hits van weleer worden gedraaid. DJ Semmy Prinsen, alias DJ Play it Again Sem, neemt zijn welbekende bakfiets met 78 toeren platen en dito muziek mee en zorgt ervoor dat de beentjes van de vloer gaan. Semmy draait hits uit de jaren 30 tot 50; van Louis Armstrong en Count Basie tot Ella Fitzgerald en van Big Band tot Lindy Hop. Uit de jaren 60 neemt hij o.a. Fats Domino, Ray Charles, Pat Boone en Everly Brothers mee. Kortom, voor wie deze muziek een feest der herkenning is, zou zeker moeten komen swingen in het theatercafé.

Samenwerking Pit Baarn en Speeldoos

Pit Baarn is het laagdrempelige informatie- en adviespunt voor iedereen in de gemeente Baarn in de leeftijd van 0 - 100+. Pit Baarn legt verbinding, versterkt en werkt. De kernwaarden van Theater de Speeldoos zijn o.a. verbinden en verrassen en het theater biedt graag een podium aan dergelijke verbindende initiatieven. PIT Baarn en het theater trekken daarom in deze samen op om een middag vol dansplezier te verzorgen.

Praktische informatie
Het Danscafé vindt plaats op vrijdag 26 mei a.s. van 15:00 - 17:00 uur. Locatie: Theatercafé in Theater de Speeldoos, Rembrandtlaan 35, Baarn. Kaartprijs € 5 incl. drankje. Voor meer informatie en kaartverkoop kan men terecht op speeldoosbaarn.nl/danscafe maar ook aan de theaterkassa op maandag, woensdag en donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur.

Prijzen

  • € 5,- inclusief drankje