30-jarig bestaan Stichting de Trits

Stichting de Trits bestaat 30 jaar!

Zondag 1 oktober a.s. is het precies dertig jaar geleden dat Stichting de Trits werd opgericht en dat moment gaat natuurlijk niet ongemerkt voorbij. Van 10.00-14.00 uur is het groot feest in het sportcentrum en zijn er tal van leuke activiteiten voor jong en oud. 

Kom zwemmen voor de prijs van dertig jaar geleden oftewel voor slechts € 2,05 p.p. of bezoek de sportmarkt in onze sporthal, waar diverse sportverenigingen zich presenteren en je de laatste bad- en sportkleding kunt bewonderen en aanschaffen. Je kunt er ook wandklimmen, tafeltennissen, badmintonnen en pannavoetbal spelen.

Deze dag is er geen banen zwemmen, maar het vrij zwemmen wordt extra leuk met een hengelwedstrijd voor de kids, touw slingeren, veel speelattributen en een stormbaan in het water. In de hal kun je op de foto met onze zwemmascotte Sibbe, een heerlijk gratis portie popcorn halen en een draai aan het ‘Trits’-rad geven waarmee je kans maakt op een prijs.

Op deze 30ste verjaardag bruist het dus van de energie. Het wordt een feestelijke dag en er wordt uitgekeken naar je komst!

Wanneer

  • Zondag 1 oktober 2023 10.00 - 14.00 uur