Stichting Cuneratheater brengt samen met jou de Cuneralegende naar Rhenen terug

Contact

Op de Veerweide tussen de Veerweg, Buitenomme en de Rijnkade
Veerweg 2
3911LE Rhenen
Plan je route

Boek je tickets

Stichting Cuneratheater brengt samen met jou de Cuneralegende naar Rhenen terug

Cunera terug in Rhenen

De vlag van Rhenen wappert op de kasteeltoren van de burcht van Koning Radboud in Rhenen. Kinderen spelen in de natuur, een mandenvlechter vlecht zijn manden, schapenvachten worden gebruikt om wol te spinnen. Het is koud en er is bijna geen eten. Op het bedelende volk aan de kasteelpoort na lijkt alles rustig aan het hof... Totdat het bericht komt dat Koning Radboud onderweg is vanuit Keulen naar huis, met onder zijn mantel een jonge Engelse prinses die hij heeft gered uit de handen van de hunnen.

Om dit toneelstuk gaan wij terug naar Rhenenin de 4de eeuw en verbeelden in mooie kostuums en op een groots decor een levendig verhaal met toneel, muziek en dans.

Twijfel, angst, jaloezie en liefde; alle menselijke emoties vinden hun plek in dit stuk. Het is een inkijkje in de mens met al zijn kwade, maar bovenal goede kanten. We duiken in het leven zoals het toen was.

Een nieuwe interpretatie van een oude legende.  Een groots spektakel  op een unieke  locatie waar ruim 1000 inwoners van Rhenen aan meewerken. 

Nog nooit is dit toneelstuk opgevoerd in Rhenen op zo'n mooie plek. Dus mis het niet! Laat je meevoeren in het verhaal van Cunera en geniet van een mooie avond.

Hier vind je ook een QR-code om te scannen om direct kaarten te bestellen.

Wanneer

 • Dagelijks t/m 30 september 2023 20.00 - 22.00 uur

Prijzen

 • Ticket tm 17 jaar € 8,50
  Rolstoel ticket € 17,00
  Volwassene ticket € 17,00
  Koop er twee en wij geven er één weg aan iemand die het financieel wat minder heeft. € 34,00
  Sponsor ticket € 50,00
  Sponsor ticket (2 stuks) € 100,00
 • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN