Venice - Cabrio Soest

Americanapopformatie Venice is een band uit Venice, California.

De band bestaat uit twee sets broers, Mark en Michael Lennon, en hun neven, Kipp en Pat Lennon, die sinds de jaren 1980 samen optreden en hun hele leven al zingen.

Klassieke Venice hits als ‘Think Again’ en ‘The Family Tree’ zijn jaarlijks terug te vinden in de hoogste regionen van onze Top 2000 en de band werd in Nederland beloond met onder meer een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest.

De handelsmerken van Venice zijn hun harmonieën, persoonlijke teksten en energieke shows die hen applaus en toegiften opleveren bij vrijwel elke show die ze hebben gegeven. Van intieme theaters tot uitgestrekte festivals, zowel in de VS als in Europa.

Cabrio Soest

Weleens midden in het bos onder een sterrenhemel een voorstelling ervaren? Cabrio is één van Nederlands' mooiste openluchttheaters gelegen in de bosrijke omgeving van Soest. en heeft een gevarieerd programma. Het theater biedt een gevarieerd programma dat een breed publiek aanspreekt. Het theater ademt een informele sfeer en wordt volledig gerund door vrijwilligers. Hier geniet je van mei t/m september van voorstellingen, concerten en festivals.

Wanneer

  • Woensdag 7 juni 2023 20.30 - 23.00 uur

Prijzen

  • € 30,00