Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Ruben Hoeke Band

Contact

Adres:
Het Beauforthuis
Woudenbergseweg 70
3711 AB AUSTERLITZ
Plan je route

Presentatie gloednieuwe album 'All Saints', met o.a. zijn broer Eric op drums. Vanavond is zowel de LP als de CD voor het eerst te koop!

Met zeer lovende recensies op zak trekt de RHB in 2019 weer ten strijde met ‘een grote mix van vette Rock, Soul, Pop, zompige Boogie en stampende Rhythm & Blues!’

Na 'Sonic Revolver' (2016) en het dubbele live-album '25 Live' (2018) is het de hoogste tijd om iets nieuws uit te brengen. Ruben Hoeke en zijn vaste bluesmakkers brengen dit najaar daarom een fonkelnieuw album uit, getiteld 'All Saints'.

Over de totstandkoming van All Saints
"In februari 2019 zijn we begonnen met opnemen in de Captain Hook Studio. Binnen twee weken hadden we reeds alle muziek op de band staan en binnen een week ook alle zangpartijen en dat is best snel", aldus Ruben.
Vorig jaar stonden Ruben c.s. in een overvol Beauforthuis voor een laaiend enthousiast publiek. Dat zal dit jaar vast niet anders worden: fasten your seatbelts!

Over Ruben
Gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau heeft getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland en speelde hij op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao. Sinds 2004 koerst hij met zijn Ruben Hoeke Band zijn eigen weg.

Lust For Life over de hoofdrolspeler van vandaag: "Hoeke zou de beste rockbands ter wereld een fikse schop onder hun kont kunnen geven! Een stergitarist van wereldklasse."

 

line up: Eric Hoeke – drums; Mike Kamp – bas; Lucas Pruim – zang; Ruben Hoeke – gitaar

Prijzen

  • € 17,50