Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Rondleiding Slot Zeist, het Nederlandse Versailles

Regelmatig worden in Slot Zeist rondleidingen georganiseerd. De rondleiding duurt ca. 1 uur. Hieronder treft u het schema van de rondleidingen aan.
Als er op het laatste moment aanpassingen zijn aan het schema, maakt Gilde Zeist die bekend op Facebook Gilde Zeist. en op de website van Gilde Zeist. Bekijkt u voor vertrek naar een rondleiding deze media.

Gilde Zeist organiseert een rondleiding in Slot Zeist. Slot Zeist is een van de mooiste en best bewaarde 17e-eeuwse buitens op de Utrechtse Heuvelrug. Daniël Marot en tijdgenoten drukten hun stempel op het klassieke barokke interieur. Rijk ingerichte zalen herinneren aan de rol van een flamboyante Nassau-telg en aan een Amsterdamse koopman, die letterlijk ruimte gaf aan de Hernhutters. Ruim 300 jaar geschiedenis heeft de oude glorie van deze veelbezochte lusthof niet aangetast. Een bezichtiging meer dan de moeite waard!

 

* Kijk vlak voor vertrek of de rondleiding doorgaat op www.gildezeist.nl

Wanneer

  • * Kijk vlak voor vertrek of de rondleiding doorgaat op www.gildezeist.nl LET OP! 2E Kerstdag is onder voorbehoud, 11.00 of 14.00 uur. Wordt z.s.m. bekend gemaakt.

Prijzen

  • - De kosten voor een rondleiding bedragen € 2,50 voor volwassenen en € 1,- voor kinderen (tot 12 jaar). Graag contant betalen, pinnen niet mogelijk.

    - Voor de rondleidingen hoeft U zich van te voren niet op te geven. De gidsen stellen het op prijs als u 10 minuten voor aanvang van de rondleiding aanwezig bent.