Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Cinema Soestdijk

Informatie Cinema Soestdijk 2019:

Cinema Soestdijk en het Nederlands Film Festival vertonen deze zomer vijf prachtige Nederlandse films tegen het magische decor van Paleis Soestdijk. Bezoekers van Cinema Soestdijk worden ondergedompeld in het beste en nieuwste van de Nederlandse filmcultuur. Cinema Soestdijk vertoont dit jaar maar liefst vijf films. Op 29, 30, 31 augustus en op 5 en 6 september wordt de paleistuin omgetoverd tot een openluchtbioscoop. Deze bijzondere filmavonden vinden plaats in de tuin aan de achterzijde van het paleis. Bezoekers zijn welkom met een eigen picknickmand en kleed of strandstoel, of kunnen vooraf een filmticket met zitplaats reserveren.

Data en films:
Donderdag 29 aug: Dirty God
Vrijdag 30 aug: Paradise Suite
Zaterdag 31 aug: Singel 39
Donderdag 5 sept: Take me somewhere Nice 
Vrijdag 6 sept: Niemand in de stad

Praktische informatie:

  • De tuin van Paleis Soestdijk is geopend vanaf 18.00 uur. De film start om 21.00 uur, tijdens de film is er een pauze van ca. 20 minuten. Het einde van de voorstelling is om ca. 23.15 uur (dit kan, afhankelijk van de film, maximaal 15 minuten eerder of later zijn).
  • Bij aankoop van een filmticket zonder zitplaats is geen zitplaats inbegrepen. U dient uw eigen stoel of kleed mee te nemen.
  • Vanaf 20.00 uur en in de pauze zijn drankjes en een beperkt assortiment snacks verkrijgbaar bij de Cinema.
  • Het paleis en Oranjerie Soestdijk zijn gesloten tijdens de Cinema avonden.

Meer informatie over het Nederlands Film Festival
Het beste van de Nederlandse film, televisie en interactive komt samen op de 39e editie van het Nederlands Film Festival in Utrecht van 27 september tot en met 5 oktober 2019. Laat je meevoeren door gloednieuwe premièrefilms, documentaires en Tv-series en kijk je ogen uit bij interactieve installaties. Beleef het veelzijdige aanbod boordevol grensverleggende filmbeleving.

Kijk op www.filmfestival.nl voor meer informatie en kaartverkoop.

Prijzen

  • Filmticket zonder zitplaats: € 17,50 per persoon
    Filmticket met zitplaats: € 18,50 per persoon

    Koop voordelig uw parkeerkaart à € 5,00 per auto vooraf. Parkeerkaarten op de dag zelf kosten € 7,00 per auto en zijn beperkt beschikbaar.