Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Onbegrensd op avontuur met de boswachter in de Kaapse Bossen

Ga met de boswachter mee op avontuur in de Kaapse Bossen, midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Met de Joelette berijd je de hobbelige en mulle bospaden met gemak. We zoeken de leukste paden voor je uit, dwars door het bos, de heuvelrug op. Wie weet spot je nog wel een ree. 

De Joelette
Speciaal voor de Week van de Toegankelijkheid stelt Stichting Onbegrensd Avontuur vier Joelette's beschikbaar. De Joelette is een rolstoel waarmee je vrijwel alle terreinen kan berijden. Hobbels, zand en zelfs bergen zijn geen belemmering. Probeer het nu zelf!

Met het boeken van een ticket boek je 1 Joelette. Er zijn twee begeleiders (superhikers) nodig voor een Joelette. Neem je zelf begeleiding mee? Laat het ons weten via beheereenheidutrecht@natuurmonumenten.nl. Anders gaan wij voor jou op zoek naar een superhiker.

Praktische informatie

  • De wandeling is zo'n 5 kilometer lang en duurt, inclusief de instructie, 2 uur. 
  • Je gaat onder begeleiding van een gids en iemand van Stichting Onbegrensd Avontuur het bos in. 
  • Met het boeken van een ticket boek je 1 Joelette. 
  • Neem je zelf superhikers, begeleiders voor de rolstoel, mee? Laat het ons weten via beheereenheidutrecht@natuurmonumenten.nl. Anders zorgen wij voor voldoende begeleiders voor de rolstoel.
  • Honden zijn welkom en moeten aan de lijn. Let op: bij de start van de wandeling zijn we in een hondenlosloopgebied. 
  • Er is een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig. 
  • De parkeerplaats is ruim en goed toegankelijk. 
  • Vragen? Stel ze gerust! Wij zijn bereikbaar via (030) 230 37 00 of beheereenheidutrecht@natuurmonumenten.nl.

Week van de Toegankelijkheid
Onbeperkt genieten van de natuur? In de Week van de Toegankelijkheid organiseren de boswachters van Natuurmonumenten op meer dan 20 locaties activiteiten voor mensen met een beperking.
Bekijk hier alle activiteiten

Superhikers gezocht
Voor het rijden met de Joelette zijn minimaal twee superhikers nodig. Zij begeleiden de rolstoel. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen als superhiker. Doe je mee? Meld je aan via beheereenheidutrecht@natuurmonumenten.nl. Ervaring is niet nodig: voor de wandeling krijg je een instructie. En natuurlijk gaan we met je mee op pad.