Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Film - Working Woman

Contact

Adres:
Theater De Speeldoos - Baarn
Rembrandtlaan 35
3741 TA Baarn
Plan je route

WAT DOE JE ALS HARDWERKENDE VROUW ALS JE BAAS ONGEWILDE AVANCES MAAKT?

De 30-jarige Orna woont met haar man en drie kinderen in Jeruzalem. Haar man heeft net een restaurant geopend en financieel hebben ze het niet breed. Als ze een kans krijgt op een nieuwe sales baan bij een project ontwikkelaar, grijpt ze deze met beide handen aan. Ze heeft niet veel ervaring, maar ze is hardwerkend en vindingrijk. Al gauw valt ze op bij haar baas Benny en krijgt ze promotie en een bonus.

Het begint met een onverwachte, ongewilde kus. Of misschien toch al eerder, met zogenaamd beroepsmatige opmerkingen over haar kleren en haar. Benny vindt haar leuk en maakt op kantoor telkens speelse avances. Ze weet deze steeds af te wimpelen en richt zich op haar werk, waar duidelijk wordt dat ze helemaal op haar plek zit. Met groot gemak zorgt Orna voor structuur en haalt ze buitenlandse klanten binnen. Maar dan vliegen ze voor zaken naar Parijs en na een succesvolle deal benadert Benny haar in de hotelkamer.

Orna's leven staat op zijn kop. Ze heeft de baan nodig maar begint haar eigenwaarde kwijt te raken. Haar man vermoedt ook dat er meer aan de hand is. Ook voor de toeschouwer is het een verstikkende situatie. Het liefst wil je dat Orna haar spullen pakt en Benny een harde prijs moet betalen voor zijn gdrag. Orna moet weer controle krijgen over haar eigen leven en ze besluit het op haar manier op te lossen.

Prijzen

  • € 10,50 online € 11,50 kassa
    incl. consumptie