PIANOCONCERT RAMON VAN ENGELENHOVEN Rhenen

Contact

Adres:
Kerkplein 1
3911LE Rhenen
Plan je route

Ramon van Engelenhoven behoort tot de allergrootste jonge pianisten in Nederland!

Ramon van Engelenhoven (1995) studeerde bij Frank Peters en sloot in 2019 zijn Master Piano aan het Conservatorium van Amsterdam af met het hoogst haalbare cijfer (een ’10’). Ook volgde hij lessen bij Jan Wijn en Naum Grubert.Hij werd geselecteerd voor de Dutch Classical Talent Tour 2019 – 2020 en toerde langs twaalf zalen in het land. Vanaf jonge leeftijd heeft hij prijzen gewonnen op verscheidene concoursen. In 2015 won Ramon de Grand Finale van het Young Pianist Foundation Concours. Bovendien ontving hij daar als allereerste laureaat de ‘Grand Prix Youri Egorov’, een prijs die alleen wordt toegekend als de winnaar een talent is van internationale potentie. Dankzij deze prijs heeft hij in 2017 in Sint Petersburg gesoleerd met het Mariinsky orkest o.l.v. Valery Gergiev in het Vijfde Pianoconcert van Prokofjev.

In 2018 nam hij een alom geprezen CD op met werken van Chopin, Liszt, Skrjabin, Debussy en Poulenc. Kortom, Ramon van Engelenhoven behoort tot de allergrootste jonge pianisten in Nederland!

Op het programma staan werken van Schumann, Wagner/Liszt en Debussy.

Het concert vindt plaats in de Cunerakerk in Rhenen.

Vrienden van Klassiek aan de Rijn
De concerten van Klassiek aan de Rijn, zoals dat van Thomas Beijer, zijn alleen mogelijk als de organisatie (naast subsidies en sponsoren) een flinke groep vrienden hebben die haar ondersteunt. Voor minimaal € 49 per concertseizoen* helpt u Klassiek aan de Rijn om steeds weer een mooi en inspirerend jaarprogramma samen te stellen. Als dank krijgt u een gratis upgrade bij elk concert: bij een reservering tot twee personen zit u vooraan in de kerk, zodat u de concerten van zeer dichtbij meemaakt, zonder dat u heel vroeg aanwezig hoeft te zijn. In de pauze worden de drankjes (inclusief) speciaal voor u geserveerd in het koor van de kerk. Klik hier om u op te geven als Vriend van Klassiek aan de Rijn.

Ontvang als welkomstcadeau een mooie klassieke cd!

Wanneer

  • zaterdag 31 oktober 202020.15 - 22.30 uur

Prijzen

  • Volwassenen: € 28,=
    CJP / Student: € 14,=
    Jongeren t/m 18 jaar: Gratis

    Prijzen zijn inclusief reserveringskosten, programma en drankje
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN