MEI arrangement bij Landgoed Zonheuvel

Ontdek de Utrechtse Heuvelrug in de maand mei: geniet van een 3 gangen-diner á la carte en schuif de volgende ochtend aan tafel voor een uitgebreid ontbijtbuffet! Voor maar €76,- per persoon. Kom heerlijk overnachten bij Landgoed Zonheuvel!

Ontdek de Utrechtse Heuvelrug in de maand mei: geniet van een 3 gangen-diner á la carte en schuif de volgende ochtend aan tafel voor een uitgebreid ontbijtbuffet! Voor maar € 76,- per persoon. Kom heerlijk overnachten bij Landgoed Zonheuvel samen met een vriend, vriendin, nicht, neef, partner of gewoon lekker alleen! 

Je kunt te voet of op de (elektrische) fiets genieten van het bosrijke Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Hotel Landgoed Zonheuvel is de perfecte start locatie om de groene omgeving van de provincie Utrecht te ontdekken. Parkeer de fiets of auto langs de route en maak een lange wandeling op één van de vele mooie plekken die de Heuvelrug te bieden heeft. Na een actieve dag kom je helemaal tot rust tijdens een heerlijk diner á la carte in het restaurant en daarna in de gezellige bar met openhaard. Het uitgebreide luxe ontbijtbuffet geeft je de volgende ochtend voldoende energie om uw avontuur te vervolgen. Dit 2 persoons-arrangement is te boeken voor € 76 exclusief toeristenbelasting. Kom je alleen? Dan betaal je € 35 extra. 

Landgoed Zonheuvel
Een bezoek aan Landgoed Zonheuvel is meer dan het boeken van een kamer. De beleving die je meemaakt als je het Landgoed oprijdt, langs het Koetshuis en op de achtergrond het Maarten Maartenshuis, zorgt ervoor dat je verblijf goed begint! Het hotel biedt 109 moderne hotelkamers. Alle hotelkamers hebben uitzicht op het omringende natuurschoon en zijn voorzien van douche, toilet, wekkerradio, kluisje, tv, telefoon en gratis wifi. Landgoed Zonheuvel is een uitstekende start voor een dagje uit, attracties, wandel- en fietstochten in Doorn, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht, Zeist, Wijk bij Duurstede en Amersfoort. 

Dit ga je doen

MEI arrangement

Inhoud arrangement

  • 1x Overnachting in een standaard tweepersoonskamer met douche 
  • 1x Uitgebreid luxe ontbijtbuffet voor twee personen
  • 1x driegangen menu naar keuze voor 2 personen

Extra opties

  • Heerlijk uitslapen of langer op de hotelkamer blijven? Boek dan gelijk een late uitcheck tot 17.00 uur voor € 35,00 per kamer.
  • Vanaf €17,50 per dag huur je een stadsfiets. Op basis van beschikbaarheid.