Seizoensarrangement bij Hotel Veenendaal

Maak kennis met het Hotel Veenendaal en laat je zich verrassen door de veelzijdigheid van de regio.

Maar ook de prachtige natuur van de Veluwe is de moeite waard om op de fiets te ontdekken. Natuurlijk kun je ook ontspannen in de wellness van het hotel en genieten van de gerechten met ingrediënten uit de eigen regio.

Fietsen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug & de Hoge Veluwe
Ideaal gelegen tussen de natuurrijke regio’s; Utrechtse Heuvelrug, de Gelderse vallei en de Hoge Veluwe is het hotel de perfecte uitvalsbasis om er per fiets op uit te gaan en de prachtige omgeving te gaan ontdekken. Geniet van een heerlijk verblijf in een van onze luxe kamers of suites en kom even helemaal tot rust in ons moderne wellness center.

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug biedt kilometers aan wandelpaden en fietsroutes. De flora en fauna is heel divers, dus schrik niet als je zomaar een hert of vos in de verte ziet wegschieten. De Gelderse Vallei kenmerkt zich door een landschap van prachtige bossen afgewisseld met weilanden, slingerende beekjes, houtwallen en Saksische boerderijen.

En dan is er natuurlijk Nationaal Park De Hoge Veluwe. Dit natuurgebied is één van de oudste en grootste nationale parken in Nederland. Je vindt er maar liefst 5.500 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. Samen met het Kröller Müller Museum en de beeldentuin vormt ze een unieke combinatie tussen natuur, kunst en architectuur, zeker een bezoekje waard.

Daarnaast kunt u naar omliggende steden, zoals Ede, fietsen. Geniet van de mooie bosrijke omgeving waarna u de stad kunt bekijken of een terrasje kunt pakken.
Bij de receptie kunt u terecht voor fiets & wandelroutes.

Dit ga je doen

1 3-daags Seizoensarrangement

• 2x Overnachtingen in een comfortabele hotelkamer
• 2x Uitgebreid ontbijtbuffet
• 2x 3-gangen keuzediner
• Gratis gebruik van de Fitness- en Wellnessfaciliteiten in het hotel
• Gratis Fiets- en wandelroutes.

2 Fiets huren

Huur een fiets tijdens je verblijf in het hotel. In samenwerking met partner Age van 't Hof worden er op locatie 7-versnellingen fietsen (€9,- per dag) voor de verhuur aangeboden. Daarnaast zijn er ook elektrische fietsen te huur (€17,50 per dag)