Sorry, deze deal is verlopen

Hemelvaart & Pinksteren arrangement bij de Heigraaf

Van kamperen tot luxe recreëren!

Zin om erop uit te gaan tijdens Hemelvaart & Pinksteren? Kom kamperen op Vakantiepark De Heigraaf en beleef alvast een voorproefje voor de zomer! Of je nu met de tent, caravan of vouwwagen komt....wij geven alle kampeerders graag een warm welkom. 

Kies jouw Hemelvaart & Pinksteren arrangement & wees welkom!

Kortom: voor iedereen volop genieten! Beleef op heigraaf.nl alvast de echte Heigraaf sfeer & wees welkom!

Dit ga je doen

1 Naar het Henschotermeer

Vakantiepark De Heigraaf ligt direct naast het mooie en geliefde Henschotermeer. Een unieke zwemplas, temidden van de bossen, op de Utrechtse Heuvelrug. Of je nu zin hebt om lekker te luieren op het lang gerekte zandstrand, te zwemmen of misschien heel sportief een rondje om het meer te wandelen… er is voor iedereen wel iets te doen!

 Goed om te weten! Als gast van De Heigraaf heb je tijdens jouw verblijf vrij toegang tot dit heerlijke meer.

2 Culinair genieten!

Van lekkere snack en een ijsje tot diner & dessert hiervoor ben je bij ons op het juiste adres!

Met de unieke snackbus De Dubbellekkerdekker, Eeterij De Deel en een grote Heigraaf winkel biedt het park je genoeg mogelijkheden om heerlijk te eten, drinken en gezelligheid.

3 Spelen, spelen en nog eens...

…Spelen! In de Speelschuur vol luchtkussens, in de natuurspeelplaats, de airtrampoline, sportveld of op één van de vele robuust houten speelobjecten… de kinderen zullen zich hier helemaal vermaken! Tijdens Hemelvaart & Pinksteren wordt er een compleet evangelisatie- en recreatieprogramma aangeboden. Naast de traditionele campingactiviteiten zoals een volleybaltoernooi, bingo of zeskamp worden er ook iedere dag weer andere verrassende activiteiten georganiseerd.

Op het park is er dus altijd wat te beleven voor jong & oud!

4 Ontdek de omgeving!

Niet alleen op maar ook rond Vakantiepark De Heigraaf is het volop genieten! Vanaf het park zijn diverse wandel-en fietsroutes door bos en heide en langs prachtige kastelen en landgoederen. Maar ook voor een dagje uit met de kinderen zijn er vele leuke mogelijkheden zoals erop uit naar Dierenpark Amersfoort, Militair museum of ontdek de geschiedenis van de Pyramide van Austerlitz.