Ontdek de Heuvelrug bij Woudschoten

vanaf € 117,75

Fietsen door de natuur, bezoek de Pyramide van Austerlitz of ontdek een van de prachtige kastelen in de buurt van Zeist

Wil je ontspannen overnachten? Of even helemaal weg uit je bekende of drukke omgeving? Staat een ontspannen weekendje weg bij je hoog op het verlanglijstje, of ben je in de buurt voor je werk? Dan ben je bij Woudschoten aan het juiste adres! Een dagje weg op de Heuvelrug staat gelijk aan opladen. Of je nu houdt van een actief dagje uit of een relaxt dagje weg, de Heuvelrug heeft het allemaal.

Omgeving
Het hotel ligt midden in de bossen van de Heuvelrug en leent zich dus perfect voor een wandeling, mountainbike-tocht of andere vorm van gezonde ontspanning. Je voelt vanaf het moment dat je aan komt rijden op het landgoed een oase van rust. In de omgeving Zeist is er qua fietsplezier veel te beleven. De bosrijke omgeving en de cultuur maakt het een genot om met de fiets te bezoeken. Je kunt er ruim 200 kilometer fietsen en heeft keuze uit verschillende fietsroutes van de ANWB. Deze verschillen in moeilijkheidsgraad en lengte. Een fiets kun je huren via de receptie van Woudschoten voor € 10,00 per dag per persoon.

Ook mountainbikers kunnen zich hier helemaal uitleven, met meerdere klimroutes en smalle bospaden is dit een uitstekende plaats voor de sportieveling.

Dit ga je doen

Ontdek de Heuvelrug bij Woudschoten

In dit arrangement is inbegrepen:

  • 2 overnachtingen incl. ontbijt
  • 1 x een driegangen diner inclusief frites en salade
  • 2 x fiets- of wandel to go pakket
  • Dit arrangement is op basis van twee personen per kamer.
  • Gratis welkomstdrankje
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst.