Fietsarrangement Van der Valk Veenendaal

€ 89,50

Beleef het beste van twee regio’s tijdens uw comfortabele verblijf in Van der Valk Hotel Veenendaal.

Beleef het beste uit twee regio’s in Veenendaal. Ontdek op de fiets de prachtige omgeving waar Van der Valk Hotel Veenendaal gelegen is. Diverse mooie fietsroutes laten u kennismaken met natuur en cultuur gelegen tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Voor vertrek krijgt u een lunchpakket in handige koelrugtas mee en bij terugkomst kunt u 's avonds heerlijk genieten van een 3-gangen keuzediner (aangepast wisselend menu).

Fietsen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug & de Hoge Veluwe
Ideaal gelegen tussen de natuurrijke regio’s Utrechtse Heuvelrug, de Gelderse vallei en de Hoge Veluwe is het hotel de perfecte uitvalsbasis om er per fiets op uit te gaan en de prachtige omgeving te  ontdekken. Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug biedt kilometers aan wandelpaden en fietsroutes. De flora en fauna is heel divers, dus schrik niet als je zomaar een hert of vos in de verte ziet wegschieten. De Gelderse Vallei kenmerkt zich door een landschap van prachtige bossen afgewisseld met weilanden, slingerende beekjes, houtwallen en Saksische boerderijen.

En dan is er natuurlijk Nationaal Park De Hoge Veluwe. Dit natuurgebied is één van de oudste en grootste nationale parken in Nederland. Je vindt er maar liefst 5.500 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. Samen met het Kröller Müller Museum en de beeldentuin vormt ze een unieke combinatie tussen natuur, kunst en architectuur, zeker een bezoekje waard.

Daarnaast kun je naar omliggende steden, zoals Ede, fietsen. Geniet van de mooie bosrijke omgeving waarna je de stad kunt bekijken of een terrasje kunt pakken.
Bij de receptie kun je terecht voor fiets- & wandelroutes.

Dit ga je doen

Fietsarrangement

Inhoud arrangement

  • 1 x Overnachting in een comfortabele kamer
  • 1 x Uitgebreid ontbijt
  • 1 x Lunchpakket in handige koelrugtas
  • 1 x Fietsknooppunten routekaart
  • 1 x 3-gangen keuzediner (selectie van de à la carte kaart, exclusief drankjes)
  • Gratis gebruik van de Fitness- en Wellnessfaciliteiten in het hotel
  • Gratis parkeergelegenheid (voor auto én fiets) bij het hotel
  • Gratis wifi in het gehele hotel