Coronavirus covid-19 informatie

De Heuvelrug bloeit op!
Stap voor stap krijgen we meer bewegingsvrijheid. We durven weer voorzichtig (vakantie)plannen te maken en eropuit te gaan. Ook al gaan de evenementen t/m 1 september niet door, er zijn gelukkig veel activiteiten die we nu wél kunnen ondernemen. Steeds meer restaurants, musea en attracties openen weer hun deuren. Bij de meeste locaties is vooraf reserveren verplicht.

Laat je inspireren en verrassen door alles wat de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei te bieden hebben. De ondernemers hebben maatregelen genomen voor een veilig verblijf of bezoek. Hier heb je alle ruimte om te genieten!

Deze website kan helaas niet volledig actueel zijn. Kom je naar de Heuvelrug en wil je niet voor een dichte deur staan? Raadpleeg voor de laatste stand van zaken de websites van de locaties.

Ruimtelijk vergaderen
Op de Utrechtse Heuvelrug vind je unieke en inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten. De ruim opgezette locaties en de mogelijkheden om buiten in de natuur samen te komen, maken de Heuvelrug een veilige congresregio. De locaties zijn prima bereikbaar met OV en de auto, die je veelal gewoon gratis kunt parkeren. Raadpleeg wel altijd de website van de locatie voor de meest actuele informatie.
Ontdek de zakelijke locaties

Belangrijkste richtlijnen

Stap voor stap krijgen we steeds weer wat meer ruimte. Het blijft wel ontzettend belangrijk dat we ons allemaal aan de richtlijnen van het RIVM houden. Zo kunnen we samen verantwoord genieten van de natuur en uitstapjes!

  • Wandel of fiets in de eigen omgeving; ga niet met de auto op pad.
  • Vermijd drukke plekken.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Ga zoveel mogelijk alleen naar buiten.
  • Blijf thuis bij griepverschijnselen.