Paasmarkt

Paasmarkt
Dit jaar starten we weer met onze Paasmarkt! Daarna zullen wij van mei tot en met oktober iedere eerste zondag van de maand onze boerenmarkt houden. Er valt voor jong en oud veel te zien, te proeven en te beleven.

Houd je van gezond eten en lokale producten? Dan is dit evenement een echte aanrader! Op de Paasmarkt vind je diverse marktkramen met duurzame, glutenvrije en streekproducten. Denk aan vlees, kazen en verzorgingsproducten. Je komt van alles te weten over de herkomst en natuurlijk mag je alles proeven.

Kinderactiviteiten
Op ons boerenerf zijn verschillende educatieve kinderactiviteiten. In het Boerderijcafé kunnen kinderen een speurtocht halen. In de moestuin maken ze kennis met velen soorten groenten, kruiden, bloemen en hoe deze groeien en bloeien. Ook zijn er in de maand april weer veel jonge dieren te vinden in onze kraamstal! Kom je ook op kraamvisite? De jonge dieren van Hoeve Ravenstein groeien samen met de moeder op en mogen zo vaak drinken als zij zelf willen.

Boerderijwinkel & Boerderijcafé
In de boerderijwinkel vind je de beste en puurste producten van het land. Je vindt hier een bijzondere selectie van streekproducten en dagelijks vers aangeleverde groenten uit eigen tuin.
Ook het boerderijcafé is geopend. In het boerderijcafé kun je terecht voor heerlijke dranken, vers gebak en andere lekkernijen.

Wanneer

  • Zaterdag 8 april 2023 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • Gratis