Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Royal Disco Party in the Park

Na het grandioze succes van vorig jaar is er in september voor de tweede keer de Royal Disco Party in the Park. De tweede editie belooft minstens zo spectaculair en feestelijk te worden als de eerste editie.

De in Baarn legendarische DJ’s Rik & Ed komen naar de Pekingtuin om er een giga disco show neer te zetten. De Baarnse Pekingtuin is een prachtig park en wordt voor één keer omgebouwd tot een gigantische outdoor disco. Met laser, blacklight, originele videoclips en een fantastische lichtshow gaat het helemaal los. DJs Rik & Ed draaien hits uit de 70s, 80s en 90s. Met hits van o.a. Earth, Wind & Fire, the Jacksons, Dan Hartmann, Donna Summer en Kool & the Gang, Rick Astley, en ABBA, kan je de hele avond los.

In hun glimmende gouden outfits stelen de DJs de show, maar ze vinden het nog leuker als het publiek zich net zo uitdost. Dus zoek die glitterbroek, pak die hoge hakken en kom dansen in Baarn. De best verklede dame en heer bombarderen wij tot Disco Queen en Disco King van de avond en ontvangen een leuke prijs!

Wanneer

  • Inloop vanaf 19.30

Prijzen

  • price.group.supervisors€ 7,50