Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Wandeltocht 'Het Oranjepad' - Prinses Beatrix Spierfonds

Contact

Adres:
Paleis Soestdijk
Amsterdamsestraatweg 1
3744 AA Baarn
Plan je route

Het Prinses Beatrix Spierfonds bestaat 65 jaar! Daarom organiseren we op zaterdag 9 oktober Het Oranjepad: een Koninklijke wandeling vol verhalen en ontmoetingen in de bosrijke omgeving van Paleis Soestdijk, waar je een uniek kijkje krijgt in het leven van de Oranjes en onze beschermvrouwe Prinses Beatrix.

Altijd al het speelhuisje van Prinses Wilhelmina willen zien? Of het sportpaviljoen van Prinses Juliana en Prins Bernhard? Loop dan mee met Het Oranjepad en steun met jouw deelname gelijk de strijd tegen spierziekten! Want we vragen elke deelnemer 65 euro op te halen voor meer wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten. 

Vanwege ons jubileum is er een speciale Oranjeroute van maar liefst 65 kilometer. Daarnaast zijn er 3 kortere wandelafstanden van 650 meter, 6,5 kilometer en 18 kilometer die rolstoeltoegankelijk zijn. Iedereen kan dus meedoen!

Alle wandelafstanden komen samen op de binnenplaats van Paleis Soestdijk voor een feestelijke oranje afsluiting, met optredens van Nederlandse artiesten. Hier maken we ook bekend hoeveel geld we met z’n allen hebben opgehaald. Dus trek de wandelschoenen uit de kast of poets je rolstoel alvast op, oefen op je wuif-handje en leg je oranjepak alvast klaar. Zaterdag 9 oktober hopen we jou te ontmoeten op Het Oranjepad!

Prijzen

  • € 20,00 - kinderen tot 8 jaar gratis