Lathyrus Festival

Lathyrus Festival
Vanaf donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli wordt bij Boerderijwinkel Hoeve Ravenstein opnieuw het Lathyrus Festival georganiseerd. Bezoek onze lathyrus tentoonstelling, waar tuinman Henk je alles vertelt over de favoriete bloem van Prinses Juliana. Neem plaats op ons Boerderijterras met een heerlijke latte macchiato of bezoek onze Boerderijwinkel. Genieten dus!

Boerenmarkt
Op zondag 2 juli wordt naast het Lathyrus festival ook een Boerenmarkt georganiseerd.

Hoeve Ravenstein
Hoeve Ravenstein is de eeuwenoude boerderij van de boerenfamilie Tupker. De hoeve staat bekend om zijn eerlijke rundvlees en het verrassend grote assortiment van duurzame, glutenvrije en streekgebonden producten. De sympathieke, landelijke uitstraling heeft een enorme aantrekkingskracht op jong en oud uit de hele regio.

Boerderijwinkel & Boerderijcafé
In de boerderijwinkel vind je de beste en puurste producten van het land. Je vindt hier een bijzondere selectie van streekproducten en dagelijks vers aangeleverde groenten uit eigen tuin.
Ook het boerderijcafé is geopend. In het boerderijcafé kun je terecht voor heerlijke dranken, vers gebak en andere lekkernijen.

Kinderactiviteiten
Op ons boerenerf zijn verschillende educatieve kinderactiviteiten. In het Boerderijcafé kunnen kinderen een speurtocht halen. In de moestuin maken ze kennis met velen soorten groente, kruiden, bloemen en hoe deze groeien en bloeien. De runderen zijn in de diervriendelijke potstal en op de landerijen rondom het erf te zien. Wedden dat het leuk wordt?

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 29 juni 2023 t/m 2 juli 2023 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • Gratis