BeeldeninSoest2023

Al meer dan 30 jaar strijken kunstenaars neer in de oase Park Klein Engendaal in Soest, waar natuur en kunst hand in hand gaan. Een internationale potpourri aan kunstuitingen manifesteert zich hier in verschillende materialen.
De objecten, sculpturen of installaties geëxposeerd in de beeldentuin zijn abstract, figuratief of iets daar tussen in. Ze zijn uitgevoerd in steen, brons, staal, hout, keramiek of kunststof. Naast de vaste collectie van Hazart wisselt het aangebodene regelmatig en is ook een groot deel van het getoonde te koop.

Sinds 2021 heeft de Nederlandse Kring van Beeldhouwers (NKvB) haar intrek genomen in de kunstzaal en organiseert daar met regelmaat thema-tentoonstellingen. In de beeldentuin toont Hazart naast een groeiende vaste collectie nu ook wisselende presentaties van beelden/objecten van diverse leden van de NKvB.

Kunst is een universele taal. Een beeldtaal die grenzen overstijgt. Kunst kijken is geraakt worden; het is ook geheimen ontdekken. Geef u over aan de magische formule die de kunstenaar heeft uitgesproken; vertrouw uzelf toe aan de makers en steek de grens over van waarneming naar betovering.

Hazart kunststichting is een Culturele ANBI-instelling
Pimpelmees 3 in Soest | openingstijden: wo. t/m vr. 10-17 uur; za. 10-16 uur
www.hazart.nl | info@hazart.nl | contacpersoon: Ali van den Berg

Wanneer

  • Dagelijks t/m 14 oktober 2023 16.00 - 16.00 uur

Prijzen

  • Gratis