Ondernemers zetten vaders in het zonnetje

We zoeken de leukste vaders van Leersum

Victor Schutijser

[LEERSUM] De ondernemers in Leersum zetten de komende tijd alle vaders in het zonnetje met een leuke vaderdagactie. ,,We zijn op zoek naar de leukste vaders uit Leersum. Iedereen kan hun vader nomineren door in een brief te vertellen waarom ze vinden dat hun vader een van de mooie prijzen verdient”, vertelt Minet van Wees, van de Bedrijven Investeringszone/Ondernemersverening Leersum (BIZ/OLV) en TravelXL.

,,Het afgelopen jaar hebben we de moeders in het zonnetje gezet, dit jaar zijn de vaders aan de beurt. Met deze actie creëren we een win-win situatie, waarbij we vaders op een leuke manier in het zonnetje zetten en de plaatselijke ondernemers een steuntje in de rug geven in een lastige tijd”, aldus Van Wees. Het steuntje in de rug komt vanuit de BIZ/OLV, die in samenwerking met sponsoren de prijzen beschikbaar stelt en afneemt bij de plaatselijke ondernemers.

Vader nomineren
Kinderen kunnen hun vader nog tot 16 juni nomineren door een brief te schrijven waarin ze vertellen waarom hun vader een prijs verdient. De brieven kunnen ingeleverd worden bij Dijkstal, Niessen, Steenwijk en Albert Heijn. Een onafhankelijke jury zal alle brieven lezen en de winnaars uitkiezen. De winnaars worden bekend gemaakt op de Facebook en Instagram van Ondernemers Leersum.

Er zijn heel veel prijzen te winnen voor de vaders in Leersum. Vele ondernemers is Leersum hebben mooie en leuke prijzen beschikbaar gesteld.

Levendig dorp
De ondernemers in Leersum vormen samen OVL/BIZ: Ondernemersvereniging Leersum en de Bedrijven Investeringszone. De gemeente faciliteert Bedrijveninvesteringszones (BIZ) waarbij ondernemers zelf met elkaar in een afgebakend gebied investeren bijvoorbeeld op een bedrijventerrein of in een winkelgebied. Deze zijn in te vinden in de winkelcentra van Doorn, Driebergen en Leersum.