GPS speurtocht ☆ Route Amerongse Berg

Contact

Adres:
Café-Restaurant-Hotel Buitenlust
Burg. Jhr. H v.d. Boschstraat 13
3958 CA AMERONGEN
Plan je route

Tijdens de speurtocht ga je op zoek naar coördinaten, deze ga je zelf invoeren op een GPS apparaat. Het is echt speuren, want er staan geen wegen op het GPS apparaat. Daardoor is het een extra uitdaging om de juiste weg te vinden. Onderweg krijg je verschillende vragen, waarvan je de uitkomst noteert. Heb je alles goed beantwoord? Dan heb je een laatste bonuscoördinaat gevormd waar een verrassing op je wacht!

De GPS speurtocht voert door het Amerongse bos, over de Amerongse Berg en door de Amerongse Bovenpolder. Een prachtig natuurgebied waar je heel veel vogels kan spotten. De Amerongse Berg is een heuvel die deel uitmaakt van de Utrechtse Heuvelrug en is het hoogste punt van de provincie Utrecht. Het dorp Amerongen ligt langs de rivier de Nederrijn en nabij de plaatsen Veenendaal, Rhenen en Wijk bij Duurstede.

De GPS Speurtocht start bij Restaurant Buitenlust in Amerongen en gaat via een prachtige route over de Amerongse Berg. Bij restaurant Buitenlust bent u van harte welkom voor een hapje drankje, lunch en diner. Buitenlust heeft een prachtig terras, café, restaurant en heeft 6 hotelkamers.

  • 6 kilometer ( +/- 2 uur)
  • Geschikt voor groepsuitjes
  • Van zonsopkomst tot zonsondergang
  • Honden toegestaan mits aangelijnd

Aanvang: Aanvang GPS speurtocht uiterlijk 3 uur voor sluitingstijd.
Borg: Voor het GPS apparaat wordt bij het restaurant om een borg van € 50 of een reservering op uw creditcard of een kopie legitimatiebewijs gevraagd.
Smartphone: Je hebt een smartphone nodig om de verrassing te bemachtigen. Hiervoor kan je gebruik maken van de wifi van het restaurant. Een smartphone is niet noodzakelijk om de GPS speurtocht te wandelen.

Wanneer

  • dagelijks09.00 - 20.00 uur

Prijzen

  • € 29,95 per GPS speurtocht per groep