Plein 6


Plein 6 in Doorn is een eetgelegenheid waar, in een gemoedelijke entourage, lekker en ontspannen gegeten kan worden. Zoals de gasten weten: er wordt uitsluitend gewerkt met verse producten en maken nagenoeg alles zelf.

Het principe is eenvoudig:  3-gangen keuzemenu tegen een vaste prijs. Op de menukaart staan 10 voorgerechten, 12 hoofdgerechten en 8 nagerechten. Van iedere gang kiest u een gerecht en voor deze drie gangen betaalt u slechts 26,50. Er is altijd een keuze voor de vlees- of visliefhebber, ook is er een keuze voor de vegetariër. U kunt uiteraard de gerechten ook los bestellen.

Of u nu jong of iets ouder bent, met je voetbalelftal of voor de verjaardag van je oma komt, een familiereünie, wilt vergaderen of vrijgezellenfeest organiseert, dineren bij Plein 6 betekent dat de gast van een maaltijd geniet, in een sfeer van huiselijke warmte. Zowel in het restaurant of in onze recentelijk gerenoveerde feest en vergaderzaal op de 1e etage.

VVV-informatiepunt Plein 6
Je kunt hier terecht voor actueel foldermateriaal voor bezoekers en toeristen. Hier is dus geen informatiebalie en kunt u geen cadeaubonnen kopen, maar staat alleen een folderpost.

Openingstijden

  • dagelijks12.00 - 00.00 uur

Reviews