Allurepark De Lucht

Hoe toegankelijk is deze locatie

Algemene toegankelijkheid Voor blinden of slechtzienden Voor rolstoelgebruikers of bezoekers die slecht ter been zijn Er zijn parkeerplaatsen binnen 100 meter van de entree. Er is een mindervalidentoilet en mindervalidendouche aanwezig. De verhuuracconommodaties zijn niet rolstoeltoegankelijk, wanneer u uw eigen kampeermiddel meebrengt is het park wel toegankelijk. Voor doven of slechthorenden Op verzoek mag de muziek uit. Voor bezoekers met een assistentiehond

 

Allurepark De Lucht in Renswoude ligt tussen de bossen en weilanden, aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. U kunt hier kamperen, chalets/stacaravans huren of gebruik maken van een eigen stacaravan op huurplaatsen. Dit is gewoon een familiepark dat gezellig is voor het hele gezin.

Campers
Campers zijn welkom op Allurepark De Lucht. Bij kampeerveld de Fliert zijn voorzieningen voor campers.De voorzieningen zijn een schoonwatertappunt en een vuilwaterstortplaats. Op kampeerveld de Fliert en kampeerveld de Hoef zijn voor campers plaatsen beschikbaar.

Verhuur chalets en caravans
Allurepark De Lucht biedt u ook de mogelijkheid om uw vakantie door te brengen in een chalet of stacaravan. U kunt kiezen uit de 4- of 6-persoons chalets en de 4-persoons stacaravans, die op diverse locaties van het recreatiepark staan. Elke accommodatie is voorzien van een eigen douche- en toilet en is kwalitatief goed te noemen. De chalets zijn luxer ingericht dan de stacaravans, zo is er voor ieder wat wils.

Een verblijf op Allurepark de Lucht is bijzonder interessant door de fantastische ligging ten opzichte van de fraaie omgeving en de veelheid aan attracties in de directe omgeving. Op het park kunt u zich ongetwijfeld ook goed vermaken.

Faciliteiten

 •          een speeltuin
 •          airtrampolie
 •          tennisbaan
 •          fitnesstoestellen
 •          visvijver
 •          manege
 •          dierenwei
 •          een binnen/buiten zwembad
 •          in het voor- en hoogseizoen verzorgd het animatieteam Cosmo Entertainment een uitgebreid programma voor alle leeftijdsgroepen.

Fietsen op de Heuvelrug

Fietsen  door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug of op het platteland van de Gelderse Vallei kunt u doen door routes uit te stippelen door middel van fietsrouteknooppuntennetwerk. Een plattegrond met de benodigde knooppunten is te koop op de receptie.

De dichtsbijzijnde fietsknooppunten zijn:
Richting Renswoude nummer 77

 • Bij receptie richting Renswoude op de rotonde met de wigwams richting Renswoude. Na ca. 3 km staat aan de linkerkant het plattegrondbord met knooppunt 77

Richting Barneveld nummer 44

 • Bij receptie richting Renswoude. Bij rotonde met wigwams links richting Barneveld. Na ca 2,5 km staat aan de rechterkant het plattegrondbord met knooppunt 44

Richting Scherpenzeel nummer 75

 • Bij achteruitgang het park verlaten. Einde campingpad links. Na ca. 3 km staat het plattegrondbord met knooppunt 75

Tevens kom  je bij Allurepark de Lucht met de volgende fietsroutes:

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Benieuwd wat anderen van deze locatie vinden? Lees de ervaringen van bezoekers die je voor gingen.

Bekijk alle reviews op zoover