Mindful Run & Walk Utrechtse Heuvelrug


Naast de drukte van alle dag is het heerlijk om regelmatig de natuur in de trekken en te gaan wandelen, te bewegen en je hoofd leeg te maken. Je kunt er natuurlijk heerlijk op uit trekken op de Utrechtse Heuvelrug. Maar laat je ook eens verrassen door een 5-weekse cursus of een clinic Mindful Walk. Het resultaat: minder stress en meer energie!

Zonder prestatiedruk bewegen in de natuur in combinatie met ademhalingstechnieken, oefeningen in mindfulness, yoga, meditatie en een flinke portie fun! Je krijgt vele tools en technieken aangereikt om te leren genieten van het hier-en-nu, je hoofd leeg te maken en te genieten van wat IS.

Al wandelend leren ZIJN. Laat de stress achter je, krijg meer energie en geniet van het moment! Ben jij klaar voor een Mindful Walk?

Aanmelden voor een cursus, clinic of een wandelcoachtraject kan via bovenstaande contactgegevens. Een cursus bestaat uit 5 trainingen van 1,5 uur, vijf weken achter elkaar. Een clinic duurt 1,5 uur en laat je kennismaken met Mindful Walk. Via de website vind je ook de startlocaties, tijden en kosten voor de cursussen en clinics.

Wil je meer maatwerk en individuele aandacht voor een vraagstuk waar jij mee rondloopt? Heb je last van stressgevoelens, vermoeidheid of loop je ergens in vast in het leven? Dan kan een individueel wandelcoachtraject iets voor jou zijn. Dit bestaat uit een vrijblijvend intakegesprek en 6 wandelsessies van elk 2 uur. Ook hierbij gaan we al wandelend in de natuur diverse oefeningen doen die jou weer verder kunnen helpen op je pad.