Corona update

(laatste update: 18 juni 2020)

De toeristische sector wordt hard geraakt door de maatregelen rond het COVID-19 (corona) virus. RBT Heuvelrug & Vallei deelt jullie zorgen over de ongekend zware en onzekere periode die we op dit moment doormaken. Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten: juist nu slaan we de handen ineen met de ondernemers, gemeentes, provincie en belangenorganisaties om de problematiek aan te kaarten, de impact zo goed mogelijk in beeld te brengen en steun te vragen om onze mooie sector overeind te houden. Op deze pagina delen we relevante informatie en handige links voor organisaties in de toeristische sector.
We werken de informatie regelmatig bij aan de hand van de laatste ontwikkelingen.

Overheidsregelingen en loketten

Actueel overzicht van beschikbare coronaregelingen voor de toeristische sector.

#trotsopdeheuvelrug

We zetten het grote bereik van onze (online) communicatiemiddelen in om mooie initiatieven in de regio een podium te bieden. Bekijk hier hoe je kunt meedoen!

Coronaprotocollen

Veilig weer open? Op deze website vind je 150 protocollen die je kunt gebruiken. Zelf een goed protocol? Deel het online en help collega’s.

Resultaten enquête impact gastvrijheidssector

Samen met de andere marketingorganisaties in provincie Utrecht deed het RBT onderzoek naar de impact van corona. Bekijk hier de resultaten.

Bereikbaarheid en evenementen

Meer info over de bereikbaarheid van de VVVs en het RBT en onze evenementen.

Deze Corona Update is een initiatief van RBT Heuvelrug & Vallei in samenwerking met ondernemers, gemeentes, provincie en belangenorganisaties.