Wie zijn we en wat doen we?

RBT Heuvelrug & Vallei

De mensen van RBT Heuvelrug & Vallei maken het verschil.
Leer ons kennen
Pas jij in onze ambitie? Bekijk hier de actuele vacatures!
Alle vacatures
Lees het laatste nieuws van de Heuvelrug
Meer info
Weten welke campagnes er op de planning staan en hoe partners kunnen participeren?
Bekijk de campagneplanning

Met een jaarlijkse toegevoegde waarde van 325 miljoen euro per jaar, ruim 7.300 voltijdbanen en een belangrijke bijdrage aan het voorzieningenniveau en de leefbaarheid in het gebied, zijn toerisme en recreatie van groot belang voor de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.

Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei is de centrale marketing- en promotieorganisatie voor het gebied, en is hiermee de spil in een actief toeristisch-recreatief netwerk. RBT Heuvelrug & Vallei werkt voor de gemeentes Baarn, Renswoude, Rhenen, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Woudenberg en Zeist. Samen met onze ambassadeurs richten we ons op:

  • Verhogen van de toeristische-recreatieve bestedingen;
  • Versterken van het imago van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei als bestemmingsregio’s van topniveau; excellent ontvangen en informeren van bewoners en bezoekers.

Onder meer door beleidsadvisering, promotie, (online) marketing, (inter)nationale persbewerking, distributie, productontwikkeling, accountmanagement en acquisitie, en vooral ook het bevorderen van samenwerking met en tussen partners (waardoor breed draagvlak ontstaat) werkt RBT Heuvelrug & Vallei samen met een groeiend netwerk van ambassadeurs doorlopend aan deze ambities. 
Met allerlei activiteiten werkt het RBT Heuvelrug & Vallei doorlopend aan het bevorderen van een goed functionerende toeristische bedrijfstak in de regio. Kijk hieronder om een beeld te krijgen van onze activiteiten.

Adres
RBT Heuvelrug en Vallei
Trompplein 5
3951 CR  Maarn


Plan uw route