Voor een vitale en leefbare gastvrijheidseconomie

Met 700 miljoen euro aan inkomsten en werkgelegenheid voor 25.000 mensen is de gastvrijheidseconomie één van de grootste sectoren op de Utrechtse Heuvelrug en in de Gelderse Vallei. Recreatie en toerisme zijn zo ook bepalend voor het voorzieningenniveau en de leefbaarheid, en dus van groot belang voor bewoners en bedrijven.

Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug en Vallei is de centrale organisatie voor de destinatiemarketing en -ontwikkeling van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Samen met ruim 500 ondernemers en toeristische aanbieders, 9 gemeentes en de provincie Utrecht werken we iedere dag aan het versterken van de gastvrijheidseconomie. Door gerichte keuzes zorgen we ervoor dat de Heuvelrug zich blijft ontwikkelen als kwaliteitsbestemming. Zo houden we de regio samen vitaal en leefbaar.

Strategie

Lees hier meer over de strategie van RBT Heuvelrug & Vallei.

Partners

Samen met ruim 500 ondernemers en toeristische aanbieders, 9 gemeentes en de provincie Utrecht werken we iedere dag aan het versterken van de gastvrijheidseconomie. 

Activiteiten

Hier vind je een overzicht van de activiteiten van RBT Heuvelrug & Vallei.

Team

Samen met ons snel groeiende netwerk van ambassadeurs werken we dagelijks met passie aan de gastvrijheid van de regio. Graag stellen wij je op deze pagina voor aan onze ambassadeurs! 

Vacatures

Ook bij RBT Heuvelrug & Vallei maken mensen het verschil. Als groeiende organisatie is ons team regelmatig op zoek naar uitbreiding en versterking. Pas jij in onze ambitie?