Laag Kanje

MAARN

Neem alvast een kijkje

Sfeervolle familiecamping Allurepark Laag Kanje
Laag Kanje is een sfeervolle familiecamping in Maarn op de Utrechtse Heuvelrug. Laag Kanje is een ANWB/Recron camping op een bosrijke plek midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en op loopafstand van het Henschotermeer waar je prima kunt zwemmen en zonnen.

De comfortabele en moderne voorzieningen op Laag Kanje bieden je alle mogelijkheden om samen te genieten. Omringd door de mooie natuur en cultuur geniet je tijdens je vakantie in Utrecht van rust, ruimte en vrijheid: lekker relaxen en alle tijd. Op Laag Kanje kun je zowel kamperen op een ruim opgezette kampeerplaats, als verblijven in een eigen chalet of luxe Heuvelrug lodge.  In de omgeving kun je samen of met de kinderen kamperen in een bosrijke en heuvelachtige omgeving waar het leven nog rust, ruimte en allure kent en veel wordt gewandeld en gefietst. …

Lees verder

Sfeervolle familiecamping Allurepark Laag Kanje
Laag Kanje is een sfeervolle familiecamping in Maarn op de Utrechtse Heuvelrug. Laag Kanje is een ANWB/Recron camping op een bosrijke plek midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en op loopafstand van het Henschotermeer waar je prima kunt zwemmen en zonnen.

De comfortabele en moderne voorzieningen op Laag Kanje bieden je alle mogelijkheden om samen te genieten. Omringd door de mooie natuur en cultuur geniet je tijdens je vakantie in Utrecht van rust, ruimte en vrijheid: lekker relaxen en alle tijd. Op Laag Kanje kun je zowel kamperen op een ruim opgezette kampeerplaats, als verblijven in een eigen chalet of luxe Heuvelrug lodge.  In de omgeving kun je samen of met de kinderen kamperen in een bosrijke en heuvelachtige omgeving waar het leven nog rust, ruimte en allure kent en veel wordt gewandeld en gefietst. 

Brasserie
Brasserie Laag Kanje is een sfeervolle locatie. Schitterend gelegen in een bosrijke omgeving en op loopafstand van het Henschotermeer. Deze combinatie van bos, meer en strand is uniek in Nederland! Na een gezellige vakantiedag kan je heerlijk aanschuiven en genieten van een koud biertje of goed glas wijn. Terwijl je geniet van je drankje op het terras van de Brasserie zie je prachtige borden met overheerlijke gerechten voorbijkomen. Blijf lekker zitten is ons advies want waarom zou je zelf koken?

Kom kamperen of huur een luxe accommodatie
Kamperen is een ervaring van vrijheid en gezelligheid. Geen verplichtingen maar lekker doen waar je zin in hebt. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet en omringd door prachtige bomen. Er is veel speelruimte voor kinderen en altijd een speeltoestel in de buurt. Alle kampeerplaatsen liggen op korte loopafstand van het schitterende Henschotermeer met strand en zwemwater. Ben je liever van alle faciliteiten voorzien? Huur dan een luxe accommodatie.

Faciliteiten

 • internet
 • winkel voor dagelijkse boodschappen
 • restaurant en snackbar
 • recreatiezaal
 • sportveld
 • verwarmd sanitair met keuze gratis douchen

Kijk voor een volledig overzicht op de website van Laag Kanje

Daarom Laag Kanje:

 • Ongedwongen en ontspannen sfeer
 • Bekroonde wandel- en fietsroutes
 • Persoonlijke aandacht voor onze gasten
 • Mogelijkheid tot familie-groepskamperen
 • Van kleinschalig kamperen tot luxe accomodaties

Heuvelrug Erfgoedpas
Beleef de Heuvelrugpassie op deze locatie met de Heuvelrug Erfgoedpas. Op vertoon krijg je hier 10% korting op een hele week in een van de Heuvelrug Lodges. Bekijk hier waar je pas kunt bestellen>

Lees minder

Locatie

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Benieuwd wat anderen van deze locatie vinden? Lees de ervaringen van bezoekers die je voor gingen.

Bekijk alle reviews op zoover