Campagnes

OpdeHeuvelrug.nl doet de marketing voor verschillende campagnes om de Utrechtse Heuvelrug verder te promoten. Hieronder vindt u de campagnes voor 2018. Bent u geïnteresseerd in deelname aan één of meerdere campagnes of wilt u meer informatie ontvangen over de invulling van een campagne? 

Neem contact met ons op

Heuvelrug Magazine

Na twee succesvolle edities wordt er nu hard gewerkt aan de derde editie van het Heuvelrug Magazine. Wilt u ook deelnemen? Bekijk hier alle informatie. 

Wandelen op de Heuvelrug

Het doel van het RBT is om het wandelen een economische impuls te geven door de Utrechtse Heuvelrug te positioneren als wandelregio en het wandelproduct te verbeteren. 

Kastelen & Buitenplaatsen

(Inter)nationale vermarkting van de Utrechtse kastelen en buitenplaatsen. De naamsbekendheid vergroten en op die manier meer (inter) nationale bezoekers aantrekken.

Fietsen op de Heuvelrug

Het doel van het RBT is om het fietsen een economische impuls te geven door de Utrechtse Heuvelrug te positioneren als fietsregio en het fietsproduct te verbeteren. 

Zakelijk op de Heuvelrug

Het doel is om een bredere beweging om de Heuvelrug op de zakelijk toeristische markt een eigen gezicht te geven op gang brengen.