Campagnes en projecten

OpdeHeuvelrug.nl doet de marketing voor verschillende campagnes om de Utrechtse Heuvelrug verder te promoten. Hieronder vindt u de campagnes voor 2020. Bent u geïnteresseerd in deelname aan één of meerdere campagnes of wilt u meer informatie ontvangen over de invulling van een campagne? 

Neem contact met ons op

Fietsen en Wandelen

Het doel van het RBT is om het wandelen en fietsen een economische impuls te geven door de Heuvelrug te positioneren als fiets- en wandelregio en het product te verbeteren. 

Kastelen & Buitenplaatsen

(Inter)nationale vermarkting van de Utrechtse kastelen en buitenplaatsen. De naamsbekendheid vergroten en op die manier meer (inter) nationale bezoekers aantrekken.

Vakantie op de Heuvelrug

Het doel van het RBT is om de naamsbekendheid en imago van de Heuvelrug als vakantieregio te verbeteren en door vernieuwende marketing- en promotie meer bezoekers te genereren.

Zakelijk op de Heuvelrug

Het doel is om een bredere beweging om de Heuvelrug op de zakelijk toeristische markt een eigen gezicht te geven op gang brengen.

Winter op de Heuvelrug

Alle winteractiviteiten in de regio gebundeld in één campagne, gericht op bewoners en bezoekers van de regio.

Uw bedrijf of evenement op opdeheuvelrug.nl?

Opdeheuvelrug.nl is dé toeristische website van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Hier vindt u alle informatie over wat er te doen, te zien en beleven is. Denk aan evenementen, dagjes uit, accommodaties, restaurants en natuurgebieden. Zorg dat u ook zichtbaar bent opdeheuvelrug.nl!

Partner worden