Distributie 2018

Binnenkort ontvangt u via Distributieverspreiding Rhenen promotiematerialen van het RBT Heuvelrug & Vallei.

Het pakket bestaat uit:

  • Heuvelrug Magazine 
  • Folder Laad op in de natuur, de deur staat altijd open 
  • Z-Card Kastelen en Buitenplaatsen
  • Programmaboekje Kastelen en Buitenplaatsen

Het paspoort Utrechtse Kastelen & Buitenplaatsen volgt later, hierover ontvangt u separaat meer informatie.

Ons verzoek is om deze middelen aan te bieden aan uw gasten/bezoekers. Hieronder vind u een korte toelichting over de middelen en eventueel bijbehorende campagnes.

Heeft u vragen? Laat het ons gerust weten via samenwerkenloont@hv-marketing.nl of T: 085-4857760

Utrechtse Kastelen & Buitenplaatsen

In opdracht van provincie Utrecht heeft het RBT de opdracht gekregen om een selectie kastelen & buitenplaatsen in de hele provincie Utrecht te promoten. Dit doen wij door middel van de campagne Utrechtse Kastelen & Buitenplaatsen. De campagne duurt 3 jaar en is erop gericht bezoekers breder te informeren over het aanbod en te verleiden meerdere locaties te bezoeken (verlengen van het verblijf of herhalingsbezoek stimuleren). Het etaleren van de kastelen en buitenplaatsen doen we gezamenlijk met alle andere toeristische marketingorganisaties in de provincie Utrecht. Hiermee sluiten we aan op de landelijke verhaallijn van NBTC Holland Marketing die internationaal gepromoot wordt.

Op  24 april wordt de campagne gelanceerd bij Slot Zeist, waarbij we het paspoort Utrechtse Kastelen & Buitenplaatsen lanceren, en de nieuw ontwikkelde toeristische kaart (z-card) wordt getoond. Het overkoepelende thema van deze campagne is Beroemde bewoners en gasten.