Afsluiting Toeristisch Seizoen 2022

Afgelopen donderdag 10 november vond ons relatie-evenement Afsluiting Toeristisch Seizoen 2022 plaats in Fietscafé De Proloog. Via deze weg willen wij alle aanwezigen nogmaals bedanken voor hun komst en de mensen die er helaas niet bij konden zijn alsnog informeren. 

Samen kunnen we terugkijken op een succesvolle, gezellige en drukbezochte bijeenkomst. Wat was het fijn om iedereen weer gewoon ‘live’ te kunnen ontmoeten en (hernieuwd) met elkaar kennis te maken. Daarnaast goed om de bijzondere festiviteiten rond La Vuelta Holanda op deze manier passend af te sluiten.
De highlights van de middag waren:

  • Terugblik Toeristisch Seizoen 2022 (herstart & Herstel)
  • RBT- activiteiten in 2022
  • La Vuelta Holanda
  • Pedaling for Peace
  • Winter op de Heuvelrug

Uiteraard was er weer een geslaagde Heuvelrug Pubquiz en een gezellige netwerkborrel om het seizoen af te sluiten. Op onze website is een sfeerimpressie* van deze dag te vinden en is de presentatie na te lezen.
*Hiervoor gebruiken wij foto's die zijn gemaakt door onze fotograaf, indien u bezwaar heeft tegen publicatie van (uw) foto's, laat ons dat dan weten.


Graag ontmoeten wij u bij de Openingsbijeenkomst voor het Toeristisch Seizoen op donderdagmiddag 30 maart 2023. Voor deze bijeenkomst ontvangt u tijdig een uitnodiging.