Opening Toeristisch Seizoen

Op 15 april 2019 vond de officiële opening van het toeristisch seizoen van het RBT Heuvelrug & Vallei plaats in Theater De Lampegiet in Veenendaal. Via deze weg willen wij alle aanwezigen nogmaals bedanken voor uw aanwezigheid. Was u verhinderd? Geen probleem, op deze pagina praten we u graag bij en vindt u een sfeerimpressie van de dag.

Tijdens de opening, een jaarlijks terugkerend evenement, aan de vooravond van het toeristisch seizoen, deelde RBT Heuvelrug & Vallei haar plannen voor 2019. Het programma bestond uit 2 delen, namelijk een facultatief programma waarbij de gasten samen met Gilbert van Schoonbeke en Jaap Pilon genoten van een unieke stadswandeling in Veenendaal. Aansluitend is de richtingaanwijzer van het Gilbertpad onthuld door wethouder Dylan Lochtenberg samen met de Lions Club, Joost van Schuppen (de Wandelmaker) en Roeland Tameling. Het 2e deel van de middag bestond uit het plenaire programma, waarbij Gilbert van Schoonbeke de gasten welkom heette, gevolgd door Patrick Marcus van Theater de Lampegiet. Daarna nam Michiel van der Schaaf (directeur RBT) het over en presenteerde hij het Perspectief bestemming Heuvelrug 2030 en het jaarplan voor 2019. Aan het einde van de presentatie is de nieuwste editie van het Heuvelrug Magazine gelanceerd, bomvol unieke en authentieke verhalen over de regio. 

Hieronder geven we u graag een kleine sfeerimpressie van een geslaagde opening toeristisch seizoen bij Theater de Lampegiet.

Bekijk presentatie              Bekijk het jaarplan

Bekijk de filmpjes uit de presentatie