Heuvelrug Magazine 2022/2023

De vijfde editie van het Heuvelrug Magazine is uit! Deze editie staat in het teken van het buitenleven in de regio, in de breedste zin van het woord. Het bijzondere landschap van de regio, buitenspelen, picknicken, kasteeltuinen, terrassen, sporten, noem het maar op! Het magazine telt circa 72 pagina’s en heeft een duidelijke bewaarfunctie. Om aan de toenemende vraag van magazines te voldoen, maar de footprint niet te vergroten, is er naast het papieren magazine ook een online editie ontwikkeld. Boordevol achtergrondinformatie, video's, routes en actuele evenementen. Daarnaast vind je ook weer een speciale business special in het magazine. Het Heuvelrug Magazine wordt in 2022 en 2023 verspreid.

Bekijk hier de vijfde editie van het Heuvelrug Magazine

 

Distributie

Het Heuvelrug Magazine wordt verspreid via meer dan 100 drukbezochte locaties, zoals VVV's, hotels, vakantieparken, musea, horeca etc. Daarnaast wordt het magazine ook meegegeven aan bezoekers van beurzen.

Nieuwste online Heuvelrug Magazine

Aanvullend op de papieren versie van het Heuvelrug Magazine hebben we een geheel vernieuwd online magazine! Hier vind je andere unieke verhalen met video's en foto's van bestemmingen op de Heuvelrug.

Lees het online Heuvelrug Magazine

Bereikcijfers 2022

De lezers van het Heuvelrug Magazine bestaan uit liefhebbers van natuur, cultuur, kunst en gastronomie. Ze maken graag samen uitstapjes in de regio en zijn altijd op zoek naar inspiratie voor de leukste activiteiten. Het Heuvelrug Magazine bereikt:

  • 25.000 Heuvelrug Magazine lezers én hun gezinnen
  • 783.000 unieke bezoekers op opdeheuvelrug.nl
  • 9.487 nieuwsbrief abonnees
  • 9.481 volgers op Facebook, 5.426 volgers op Instagram, 2.193 volgers op Twitter en 835 volgers op LinkedIn

Meer informatie?
Neem contact op met Lieke Roos
via e-mail of tel: 085 485 77 60.