Heuvelrug Magazine 2022

In april 2022 komt de vijfde editie van het Heuvelrug Magazine uit! Deze editie staat in het teken van het buitenleven in de regio, in de breedste zin van het woord. Het bijzondere landschap van de regio, buitenspelen, picknicken, kasteeltuinen, terrassen, sporten, noem het maar op! Het magazine telt circa 72 pagina’s en heeft een duidelijke bewaarfunctie. Om aan de toenemende vraag van magazines te voldoen, maar de footprint niet te vergroten, ontwikkelen we naast het papieren magazine ook een online editie. Boordevol achtergrondinformatie, video's, routes en actuele evenementen. Er zal bij voldoende animo ook weer een business special in het magazine verschijnen.

Bekijk hier het Heuvelrug Magazine 2020/2021

 

Distributie

Het Heuvelrug Magazine wordt verspreid via meer dan 100 drukbezochte locaties, zoals VVV's, hotels, vakantieparken, musea, horeca etc. Daarnaast wordt het magazine ook meegegeven aan bezoekers van beurzen zoals Eventsummit en de Fiets- en wandelbeurs.

Bereikcijfers 2020/2021

De lezers van het Heuvelrug Magazine bestaan uit liefhebbers van natuur, cultuur, kunst en gastronomie. Ze maken graag samen uitstapjes in de regio en zijn altijd op zoek naar inspiratie voor de leukste activiteiten. Het Heuvelrug Magazine bereikt:

  • 25.000 Heuvelrug Magazine lezers én hun gezinnen
  • 658.000 unieke bezoekers op opdeheuvelrug.nl
  • 7.959 nieuwsbrief abonnees
  • 7.232 volgers op Facebook, 4.400 volgers op Instagram, 2.190 volgers op Twitter en 526 volgers op LinkedIn

2e editie online Heuvelrug Magazine

Aanvullend op de papieren versie van het Heuvelrug Magazine hebben we nu ook een online magazine! Hier vind je andere unieke verhalen met video's en foto's van bestemmingen op de Heuvelrug.

Lees het online Heuvelrug Magazine

Meer informatie?
Neem contact op met Lieke Roos
via e-mail of tel: 085 485 77 60.