Persbericht 16 april: Lancering 2e editie Heuvelrug Magazine

Lancering 2e editie Heuvelrug Magazine ...wat de Heuvelrug met je doet!  

Vandaag, 16 april is de tweede editie van het Heuvelrug Magazine ‘…wat de Heuvelrug met je doet!’ gelanceerd. Het magazine brengt de Utrechtse Heuvelrug & de Gelderse Vallei in beeld met prachtige foto’s en authentieke verhalen. Het magazine nodigt bezoekers uit om  zich te laten inspireren door het fantastische gebied en te ontdekken wat de Heuvelrug met ze doet!  

Op de fiets of te voet, cultuur opsnuiven of juist rust vinden? Op de Heuvelrug hoef je niet te kiezen maar ook in de rest van de provincie Utrecht is het goed toeven. Trek er ook op uit naar de stille en schone gebieden of waan jezelf een beroemde gast in een kasteel.

Michiel van der Schaaf, directeur RBT Heuvelrug & Vallei, “Na het succes van de eerste editie kon een tweede niet uitblijven. Door het enthousiasme over de eerste editie zijn nog meer partijen aangehaakt is het magazine 28 pagina's dikker. Er is extra aandacht voor lopende campagnes zoals fietsen, wandelen en Kastelen & Buitenplaatsen. Tevens komen de highlights van de verschillende gemeentes uit de regio aan bod. Kortom, het geeft een mooi beeld van wat de Heuvelrug en omgeving te bieden heeft, voor zowel bezoekers, bewoners als bedrijven."  

Voor bedrijven, bezoekers en bewoners
Het magazine telt 80 pagina’s en wordt in een oplage van 35.000 stuks, vanaf 17 april, gratis verspreid bij verblijfsaccommodaties (hotels, campings, vakantieparken), horeca, musea, toeristische attracties en VVV’s op de Heuvelrug, in de Gelderse Vallei en in de aangrenzende gemeentes. 

Samenwerking Regionaal Bureau Toerisme
Het Heuvelrug Magazine is een initiatief van het RBT Heuvelrug & Vallei en is een samenwerking met diverse ondernemers, partners en gemeentes uit de regio. De uitvoering en productie van het magazine is in handen van Virtú Media uit Zeist in samenwerking met het RBT