Persbericht 8 januari: Winters genieten op de Heuvelrug

Winteractiviteiten Utrechtse Heuvelrug gebundeld

De feestdagen zijn voorbij, de kortste dag is geweest en het nieuwe jaar is gestart. Om alle goede voornemens te ondersteunen zet het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei dit jaar de wintercampagne ‘Winter op de Heuvelrug’ door tot de winter voorbij is. Want er is voldoende te beleven op de Heuvelrug. De campagne is een initiatief van het RBT Heuvelrug & Vallei in samenwerking met tientallen lokale partners in de gemeenten Baarn, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Woudenberg en Zeist en loopt tot 21 maart 2018.  

Gezond het nieuwe jaar in
Januari staat bekend om de lange donkere maand na de feestdagen waar goede voornemens centraal staan, een maand om lekker de natuur in te trekken. En waar kan dat beter dan op de Heuvelrug. Onderzoek heeft aangetoond dat wandelen door de bossen goed is voor lichaam en geest! Uiteraard kan je jezelf ook in het zweet werken op één van de vele mountainbikepaden die de Heuvelrug rijk is en de dag ontspannend afsluiten in de sauna.

Binnen is het warm
Toch iets te koud? Er zijn ook genoeg culturele & culinaire uitjes waar je het warm van krijgt. Van een intieme theatervoorstelling tot een stampottenbuffet. Dit is slechts een kleine greep van de activiteiten die je zelf kunt ondernemen om het nieuwe jaar ontspannen en gezond te starten.

Winters genieten begint op de site
Romantisch genieten, actief erop uit met de kinderen, de natuur in of liever wat meer rust? Inspiratie is te vinden op de website winter.opdeheuvelrug.nl. Hier vind je het complete aanbod aan winterse evenementen en activiteiten en doe je via verschillende arrangementen inspiratie op voor een gevuld dagje uit of een paar dagen weg.