Hier moet je zijn

1,5 meter #opdeheuvelrug

Je hoeft niet ver te reizen om mooie dingen te ontdekken en te beleven. 

Als een oase van rust, net buiten de Randstad, vind je tussen Utrecht en Amersfoort de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.  De prachtige natuur, talloze landgoederen en gezellige steden en dorpen maken de Heuvelrug tot een plek waar iedereen van het goede leven geniet.

Deze pagina vol met handige tips helpt je op weg om ook in de corona-tijd op een veilige manier volop te genieten van het bewuste goede leven, te ontspannen en nieuwe inzichten op te doen. Met andere woorden: genieten #heuvelrugstijl. 

Wil je bijzondere plekken op de Heuvelrug ontdekken? Bekijk dan de tips van lokale experts over hun leukste plek #opdeheuvelrug.

Bekijk de leukste plekken #opdeheuvelrug

 

1,5 METER #OPDEHEUVELRUG WAT BETEKENT DAT? 

Top 10 coronaproof uitjes

Lokaal genieten

Op de Heuvelrug kan je op allerlei manieren culinair genieten. Bekijk de mogelijkheden en arrangementen. 

De leukste buitenactiviteiten

Geniet van de leukste buitenactiviteiten.

Onontdekte museale parels

Samen vertellen deze onontdekte musea over de rijke historie en cultuur van deze prachtige regio. 

De beste locaties voor een staycation

Als een oase van rust, net buiten de Randstad, vind je de Utrechtse heuvelrug en de Gelderse Vallei. De perfecte locatie voor een staycation. Kom genieten: #heuvelrugstijl. 

Mijn leukste plek #opdeheuvelrug

Op de Heuvelrug ontdek je nieuwe plekken, proef je nieuwe dingen en ontmoet je nieuwe mensen. Wil jij weten waar je moet zijn voor een onvergetelijke ontdekkingstocht op de Heuvelrug? Wij hebben alle tips van locals en bezoekers voor je verzameld. Zo ontdek je de onontdekte parels op de Heuvelrug! Lees alle verhalen en laat je inspireren of deel jouw leukste plek om anderen te inspireren.

Lees meer

Onontdekte parels op de Heuvelrug - #hiermoetjezijn

Druktemonitor

Om drukte te vermijden en gebruik te maken van de rust en ruimte in de regio kun je op onderstaande kaart terugvinden waar het rustig is. Wanneer het druk is, zie je een rode kleur, oranje is een gemiddelde drukte en groen betekent dat het er rustig is. Elke dag geven lokale experts aan hoe druk het is. Zo weet je of je er veilig op uit kunt gaan, ofdat je beter ergens anders naartoe kunt gaan. 

Alle informatie graag op zak? Bezoek een VVV informatiepunt!

Al deze handige informatie hebben wij samengevat in een overzichtelijke folder. De folder is verkrijgbaar bij de VVV informatiepunten in de regio die zich veelal bevinden bij horeca, vakantieparken, campings, toeristische trekpleisters en lokale VVV kantoren.

Zoek een VVV bij jou in de buurt

Ruimtelijk vergaderen

Wist je dat de Utrechtse Heuvelrug & Gelderse Vallei ook een ideale regio is voor je zakelijke bijeenkomst? Je vindt er unieke en inspirerende locaties midden in de natuur die prima bereikbaar zijn met OV en de auto. De ruime locaties in de natuur zorgen ervoor dat je veilig en op anderhalve meter afstand bij elkaar kunt komen voor (meerdaagse) congressen, conferenties, trainingen en overige zakelijke bijeenkomsten. Meer weten?

Ontdek de zakelijke locaties