De leukste plek #opdeheuvelrug - van Ellen Warnar

Even voorstellen

Mijn naam is Ellen Warnar, ik kom uit Leusden en in het dagelijks leven ben ik Sales en Marketing manager bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Daarnaast ben ik moeder van 2 jongens en hou ik ontzettend van sportief bezig zijn zoals wandelen, fietsen, paardrijden en dansen. Mijn leukste plek op de Heuvelrug is: Landgoed den Treek Henschoten. Ik ken deze plek omdat ik in Leusden woon.

 

 

 

Waarom is het Landgoed den Treek de leukste plek?

Het is een prachtig landgoed, vanuit Leusden, waar ik woon, loop ik binnen 10 minuten in dit bos. Samen met mijn man en kinderen hebben we al vele wandelingen gemaakt. Je hebt er slingerende bospaden, maar ook kleine zandverstuivingen waar we gingen picknicken en voetballen toen de kinderen nog klein waren. Maar ook een prachtig zwemmeer 'het Henschotermeer' waar ik als puber vele warme zomerdagen met vriendinnen heb doorgebracht. En in de herfst kun je naast veel paddenstoelen ook door mooie heidevelden lopen. Kortom een zeer mooi gebied waarin alles mogelijk is.


Wat is jouw leukste herinnering aan deze plek?

Picknicken en voetballen met de kinderen, zwemmen als tiener met vriendinnen, paardrijden en de vele mooie wandelingen die ik heb gemaakt met mijn man.

Heb je een leuke tip om de Heuvelrug nog beter te leren kennen?

Boek een overnachting in het prachtige hotel.

 

Landgoed Den Treek

Familielandgoed met karakter.

Meer informatie