De leukste plek #opdeheuvelrug - van Jessie

Even voorstellen

Ik ben Jessie, een Nova Scotia Duck Tolling Retriever meisje van 1,5 jaar en ik woon in Diemen met mijn baasjes Marco, Marieke en 2 puber jongens. In het dagelijks leven hou ik ervan om een beetje te bankhangen, te rennen met vriendjes en te wandelen met de baasjes (en als ik dan ook nog mag zwemmen ben ik helemaal gelukkig!). In het weekend ontdek ik graag nieuwe wandelpaden en plekjes. Je kunt mijn avonturen volgen op Instagram: Tollerjessie. Mijn favoriete plek op de Heuvelrug is: de wandelroute bij Kasteel Groeneveld. 

Waarom is Kasteel Groeneveld de leukste plek #OpdeHeuvelrug?

Hier kan je in het park heerlijk rennen, spelen en zwemmen met andere hondjes. Hier mag je namelijk bijna overal los lopen! Je zal dan ook veel honden met baasjes tegenkomen. Zwemmen is mijn grote hobby en daarom leg ik de route grotendeels via het water af. En mijn baasjes genieten ondertussen ook nog van de natuur en mooie omgeving. Dus ben jij een hond die wel van een beetje water houdt, dan moet je je baasje aansporen om hier naar toe te gaan! Wil je een langere route lopen dan kan dat ook in het bijbehorende bos.

Welke herinnering heb je aan Kasteel Groeneveld?

Neem onderweg een pauze om even uit te rusten bij Restaurant De Wildenburg. Want je wordt natuurlijk moe van al dat rennen en zwemmen. Volgens mijn baasjes hebben ze daar de lekkerste pannenkoeken. En misschien heb je dan wel net zoveel mazzel als ik, en word je door je baasje ook verwend met een bolletje ijs!

Heb je een leuke tip om de Heuvelrug te ontdekken?

Breng een bezoek aan mijn instagrampagina om inspiratie op te doen welke leuke activiteiten jij en je baasje kunnen ondernemen en welke mooie plekken jullie samen kunnen bezoeken!

Kastelen & Buitenplaatsen

Wist je dat er naast Landgoed de Paltz nog veel meer kastelen en landgoederen op de Heuvelrug te vinden zijn?

Ontdek ze allemaal