De leukste plek #opdeheuvelrug - van Jitra Janssonius

Even voorstellen

Mijn naam is Jitra Janssonius, ik kom uit Doorn en ik ben zelfstandig ondernemer. Als ondernemer help ik bedrijven hun identiteit te vinden en over te brengen. Mijn leukste plek op de Heuvelrug is: Hoog Moersbergen. 

Waarom is Hoog Moersbergen de leukste #opdeheuvelrug?

Omdat je je in een schilderij waant wanneer je hier gaat wandelen. Geen dag is hetzelfde en de bossen ademen elke keer een andere sfeer uit. De hoeveelheid dieren die je ontmoet is opmerkelijk, de hoeveelheid mensen ideaal ;-)

Welke herinnering of anekdote heb je aan deze plek?

Mijn lieve golden retriever (Mr. James) en ik komen hier elke dag en elke dag kom ik opgeladen terug. Elke dag ook vind ik nieuwe paadjes en kom ik op nieuwe magische plekken uit. Ik fotografeer al deze plekjes en deel de foto's met liefde via mijn instagramaccount jitraisbuiten.

Heb je een leuke tip om de Heuvelrug te ontdekken?

Just go! Ga erop uit. Neem al je zorgen en stress mee en laat ze vliegen op alle mooie plekken die de Heuvelrug rijk is. En mijn absolute tip? Ga van de gebaande paden af. Pak die kleine tussendoor paadjes waar je het gevoel krijgt op vakantie te zijn. Ga op onderzoek uit en sta gewoon eens midden in het bos stil. Muisstil. En voel dan hoe magisch de Heuvelrug is. Wedden dat je opgeladen huiswaarts keert?