De leukste plek #opdeheuvelrug - van Laura

Even voorstellen

Mijn naam is Laura, ik ben Content Creator bij tekstenwereld.nl en woon in Wageningen. Mijn leukste plek op de Heuvelrug is: De Kaapse Bossen in Doorn. Ik ben echt onder de indruk van de Kaapse Bossen. Wat een prachtig bos met leuke high-lights en met nu ook nog eens de mooiste paddestoelen.

Wil je meer verhalen lezen van Laura? Neem dan een kijkje op haar website. Of volg tekstenwereld.nl op Instagram voor de mooiste foto's!

Waarom zijn de Kaapse Bossen de leukste plek #opdeheuvelrug?

Chalet Helena is letterlijk een heerlijk start- en beginpunt en natuurlijk mag een bezoek aan uitkijktoren De Kaap niet ontbreken.

Wat is jouw leukste herinnering aan deze plek?

Dit was de eerste keer dat ik in De Kaapse Bossen was, maar meteen een goede locatie voor een gezellige middag met mijn middelbare schoolvriendin Susan en onze dochters Janna en Rosalie. Gunstig gelegen tussen haar woonplaats Utrecht en mijn woonplaats Wageningen en ook nog eens een coronaproof-date op deze manier...

Heb je een leuke tip?

De Kaap was letterlijk een hoogtepunt met een fantastisch uitzicht!

Kaapse Bossen & Uitkijktoren De Kaap

Bij Doorn liggen de Kaapse bossen, een  uitgestrekte wandelbos met vele soorten vogels, zoogdieren, paddenstoelen en planten. Wandel in de Kaapse Bossen over kronkelige bospaden, historische kerkpaden en statige beukenlanen. Beklim de uitkijktoren De Kaap voor een schitterend uitzicht over vrijwel de hele Utrechtse Heuvelrug. 

Meer informatie