De leukste plek #opdeheuvelrug - van Merel Poppeliers

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Merel Poppeliers, ik ben Marketeer & Coördinator Pers bij het RBT Heuvelrug & Vallei en woon in Baarn. Mijn favoriete plek op de Heuvelrug is Landgoed Groeneveld. Ik heb deze mooie plek ontdekt door een tip van familie en vrienden.

Waarom is dit de leukste plek #opdeheuvelrug?

Mijn favoriete plekje binnen de omgeving van Utrechtse Heuvelrug en Vallei is Landgoed Groeneveld. Ik kom hier om te genieten van het bourgondische buitenleven. Ik picknick of loop hard in het bosrijke groen, ontdek streekproducten bij Hoeve Ravenstein of neem een kijkje op de boerenmarkt of in de moestuin.

Wat is jouw leukste herinnering aan deze plek?

Een van de leukste momenten om de sfeer en beleving van het landgoed te proeven is tijdens een van de markten. Zo is er de Trotsmarkt. Dan staat het landgoed vol foodtrucks met ambachtelijk ijs van de boerderij tot verse broden van de lokale bakker. Mmm...

 

Landgoed Groeneveld

Op het prachtige Landgoed Groeneveld kan je verschillende wandelingen maken die je het diverse landgoed zien, het historische Kasteel Groeneveld en kan je een bezoek brengen aan Hoeve Ravenstein. Loop met de kids een leuk kabouterpad of bezoek het kasteel voor een mooie rondleiding!

Meer informatie