De leukste plek #opdeheuvelrug - van Sophie & Jesse

Even voorstellen

Mijn naam is Sophie de Lange. Door een tip van familie en vrienden heb ik samen met mijn zoon Jesse de Poortvliet-experience beleefd. De kinderzolder in Kasteel Groeneveld en de speurtocht in het kabouterbos in de kasteeltuin behoren tot onze leukste plekken op de Heuvelrug.

Waarom is de Poortvliet-experience in en rondom Kasteel Groeneveld de leukste plek #opdeheuvelrug?

De Poortvliet-experience is een superleuk interactief avontuur voor kinderen vol met de prachtige (kabouter)tekeningen van Rien Poortvliet met daarna kabouters zoeken in de prachtig aangelegde kasteeltuin!

Wat is jouw leukste herinnering aan deze plek?

Samen met mijn zoon Jesse (5) hebben we op een druilerige middag met de 'krimpgroeier' het leven van de kabouter ontdekt. De Toilet Troon was de absolute favoriet, lekker vies al die drolletjes van de bosbeesten!

Heb je een leuke tip om de Heuvelrug te ontdekken?

Na de Poortvliet-experience bij Kasteel Groeneveld is een bezoekje (of een broodje) bij het naast gelegen Hoeve Ravenstein zeker een aanrader!

Poortvliet-experience

Beleef de Poortvliet-experience in Kasteel Groeneveld en bewonder het werk van Rien Poortvliet in een expositie met meer dan 100 nog niet eerder tentoongestelde originele schilderijen, bronzen beelden en uniek houtsnijwerk. Op de kinderzolder kunnen kinderen op pad gaan om ingrediënten te verzamelen voor een geheim drankje en kunnen zij in de tuin speuren naar kabouters.

Meer informatie