Hier moet je zijn

1,5 meter #opdeheuvelrug

Je hoeft niet ver te reizen om mooie dingen te ontdekken en te beleven. 

Als een oase van rust, net buiten de Randstad, vind je tussen Utrecht en Amersfoort de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.  De prachtige natuur, talloze landgoederen en gezellige steden en dorpen maken de Heuvelrug tot een plek waar iedereen van het goede leven geniet.

Deze pagina vol met handige tips helpt je op weg om ook in de corona-tijd op een veilig manier volop te genieten van het bewuste goede leven, te ontspannen en nieuwe inzichten op te doen. Met andere woorden: genieten #heuvelrugstijl. 

Wil je bijzondere plekken op de Heuvelrug ontdekken? Bekijk dan de tips van lokale experts over hun leukste plek #opdeheuvelrug.

Bekijk de leukste plekken #opdeheuvelrug

 

1,5 METER #OPDEHEUVELRUG WAT BETEKENT DAT? 

10 coronaproof activiteiten

Om je te inspireren om er veilig op uit te gaan, hebben we een top 10 gemaakt van coronaproof activiteiten op de Heuvelrug. Reserveer van te voren alvast een online ticket en eventueel een tijdslot, zo voorkomen we drukte en ben je verzekerd van een leuke dag uit.

Lokaal genieten

Op de Heuvelrug kan je op allerlei manieren culinair genieten. Bekijk de mogelijkheden en arrangementen. 

Onontdekte museale parels

Samen vertellen deze onontdekte musea over de rijke historie en cultuur van deze prachtige regio. 

Beleef de Heuvelrug vanuit huis

Wist je dat je de Heuvelrug ook vanuit huis kunt bezoeken? Ideaal om alvast te kijken waar je straks allemaal naar toe kunt en virtueel door de regio te wandelen. 

De beste locaties voor een staycation

Als een oase van rust, net buiten de Randstad, vind je de Utrechtse heuvelrug en de Gelderse Vallei. De perfecte locatie voor een staycation. Kom genieten: #heuvelrugstijl. 

Mijn leukste plek #opdeheuvelrug

Op de Heuvelrug ontdek je nieuwe plekken, proef je nieuwe dingen en ontmoet je nieuwe mensen. Wil jij weten waar je moet zijn voor een onvergetelijke ontdekkingstocht op de Heuvelrug? Wij hebben alle tips van locals voor je verzameld! Lees alle verhalen en laat je inspireren.

Lees meer

Onontdekte parels op de Heuvelrug - #hiermoetjezijn

Druktemonitor

Om drukte te vermijden en gebruik te maken van de rust en ruimte in de regio kun je op onderstaande kaart terugvinden waar het rustig is. Wanneer het druk is, zie je een rode kleur, oranje is een gemiddelde drukte en groen betekent dat het er rustig is. Elke dag geven lokale experts aan hoe druk het is. Zo weet je of je er veilig op uit kunt gaan, ofdat je beter ergens anders naartoe kunt gaan. 

Alle informatie graag op zak?

Al deze handige informatie hebben wij samengevat in een overzichtelijke folder. De folder is verkrijgbaar op de meest drukke plekken in de regio als vakantieparken en campings, toeristische trekpleisters en lokale VVV kantoren en gemeentes.

Ruimtelijk vergaderen

Wist je dat de Utrechtse Heuvelrug & Gelderse Vallei ook een ideale regio is voor je zakelijke bijeenkomst? Je vindt er unieke en inspirerende locaties midden in de natuur die prima bereikbaar zijn met OV en de auto. De ruime locaties in de natuur zorgen ervoor dat je veilig en op anderhalve meter afstand bij elkaar kunt komen voor (meerdaagse) congressen, conferenties, trainingen en overige zakelijke bijeenkomsten. Meer weten?

Ontdek de zakelijke locaties