Fietsarrangement bij Kontakt der Kontinenten

vanaf € 64,50

Geniet van rust, ruimte, natuur én een compleet verzorgde overnachting bij Kontakt der Kontinenten.

Geniet van de rust, ruimte, natuur én een compleet verzorgde overnachting. Met het fietsarrangement van Kontakt der Kontinenten trek je de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug in. In welk seizoen je ook komt; de omgeving van Soesterberg is altijd mooi. Ga bijvoorbeeld naar de Soester Duinen of Park Vliegbasis Soesterberg of mountainbiken in het bos. Er is voor iedere fietser wat wils! Bij aankomst in het hotel ontvang je handige fietsroutes en onze persoonlijke tips en aanbevelingen.

Goed om te weten: Kontakt der Kontinenten voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM. Je kunt hier dus gegarandeerd genieten van een veilig én onbezorgd verblijf. Wil je meer informatie? Bekijk dan de maatregelen of neem contact op via info@kontaktderkontinenten.nl of 0346 – 35 17 55.

Kontakt der Kontinenten
Verscholen in het groen van de Utrechtse Heuvelrug, maar op nog geen 5 minuten rijden van de afslag Soesterberg A28 vind je Kontakt der Kontinenten. De knusse hotelkamers bevinden zich in twee bijzondere historische panden: het voormalige missiehuis St. Jan en Klooster Cenakel. Doordat authentieke elementen zijn behouden, is de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger nog altijd voelbaar. De rustieke omgeving in combinatie met de wereldse gastvrijheid van het team maakt dat u hier écht even tot rust komt. 

Dit ga je doen

Kontakt der Kontinenten

Het fietsarrangement

  • Overnachting inclusief ontbijt en dagschotel
  • Gratis gebruik van fietsroutes, fietsenstalling en oplaadpunt
  • Onbeperkt koffie, cappuccino en thee
  • Inchecken vanaf 12.00 uur, uitchecken tot 12.00 uur
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst